Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Nova glumačka pojačanja u nadolazećem nastavku Sin Cityja!

20.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

S obzirom na to da neprestano stižu vijesti o novim glumačkim pojačanjima za nastavak Sin Cityja, poput one o ulozi Josepha Gordona- Levitta, ili pak Josh Brolina koji je zamijenio Clivea Owena, vrijeme je da Vas upoznamo s najnovijim saznanjima. Naime, svoj doprinos novom nastavku dat će sljedeća velika imena: Juno Temple, Ray Liotta, te Jeremy Piven.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Doduše, njihove konkretne uloge zasada nisu otkrivene, no ono što se svakako da naslutiti jest to da će se zasigurno sasvim solidno uklopiti u ionako impresivnu glumačku postavu. Ovo ne čudi ako se prisjetimo June Temple u filmu “The Dark Knight Rises”, odnosno Ray Liotta i njegove pozamašne filmske karijere, te pored toga, lica i karizme koji će se savršeno uklopiti u naprijed spomenuti film. Uz to, Jeremy Piven, koji je već radio s Robertom Rodriguezom na filmu “Spy Kids 4”, svakako je najveće iznenađenje. Shodno tome, iako ga je pomalo teško smjestiti u ovaj film, sumnjamo da će podbaciti.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

(Visited 22 times, 1 visits today)

Komentari