Istaknuto
24.02.2018.

Mia Dimšić predvodi nominacije za jubilarni 25. Porin, no stvarni favoriti su Chui, Mayales i Jinxi koji su bore za album godine i nominirani su nekoliko drugih kategorija. Pozitivno su nas iznenadile nominacije za Jonathan, Irenu Žilić, Kozmodrum i Kries.

18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Glazba

Nova imena FOR festivala! Stižu HAIM, Neneh Cherry i Erlend Øye

13.03.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ FOR festival

Foto: facebook.com/ FOR festival

Ovogodišnji FOR festival, glazbena ekstravaganca uz koju ćemo i ove godine pozdraviti početak ljeta na Hvaru, objavio je novi val izvođača koje predvodi Neneh Cherry – svježa iz studija gdje je snimila svoj drugi solo album nakon gotovo dva desetljeća pauze, kalifornijske sestre Haim, britanski psihodelični rokeri Temples, solo projekt basiste Vampire Weekenda – Baio, – mlada Dankinja čiji zvuk se naslanja na onaj kolegice Grimes te jedan potpuno poseban nastup norveškog glazbenika Erlend Øyea (Kings of Convenience, The Whitest Boy Alive).

Foto: facebook.com/FOR festival

Foto: facebook.com/FOR festival

Neneh Cherry će novi solo album Blank Project predstaviti FORskoj publici u raskošnom aranžmanu – s bandom RocketNumberNine, suradnicima s albuma kojeg je producirao Four Tet. Erlend Øye izvest će poseban repertoar nazvan History Lesson – radi se o coverima pjesama koje su obilježile njegovo osobno glazbeno putovanje, od šezdesetih godina naovamo, a izvest će ih uz pratnju akustične gitare.

Uz nova imena s izuzetno zanimljivog, glazbeno vrlo razgranatog i stoga posebno bogatog line upa, na FOR festivalu će nastupiti i Klaxons, Darkside, Factory Floor, Mark Ronson, Erol Alkan, Tensnake, Bok Bok, Maurice Fulton, Kelela…

)

U iščekivanju sljedećeg vala izvođača FOR festivala podsjećamo da je četverodnevu festivalsku ulaznicu po povoljnoj EX YU cijeni od 1.131,00 KN moguće kupiti na stranicama Eventima.
Broj ulaznica po povoljnoj EX YU cijeni je ograničen.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari