Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Nova imena Outlook festivala!

07.06.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/outlookfestival

Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook festival koji je održava u pulskoj Areni 28.08. najavio je nova imena. Uz The Original Wailers koji će svirati na otvorenju festivala objavljena su imena DJ-eva koji će upotpuniti putovanje kroz soundsystem kulturu, dub i reggae glazbu. The Original Wailers su bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promijenio povijest glazbe. Izvest će svoje najveće hitove s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa “Exodus”, prepoznatog kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pjesmama kao što su Jamming, Waiting in Vain, Three little birds i One Love/People Get Ready.

Grandmaster Flash
Jedan je od utemeljitelja hip hop kulture i legendarni DJ donosi zvuk rane njujorške soundsystem kulture. Grandmaster Flash će izvesti originalan block party breaks set.

Earl Gateshead – Trojan Soundsystem plus gost mc’s
Dugogodišnjem poznatom dub reggae selektoru Eearl-u na nastupu u Areni će se pridružiti posebni gost vokalist s kojim će nas provesti kroz najveće hitove dub i reggae soundsystem kulture.

J Rocc – The World Famous Beat Junkies
Zasigurno jedan od najboljih svjetskih DJ-eva koji je radio s izvođačima poput Jaylib (Madlib & J Dilla), Blackstarr (Mos Def & Talib Kweli) i osnivač je The World Famous Beat Junkies.  Veliki je fan duba, reggaea, funka, soul disca i  hip hopa.

Cijena ulaznice za koncert otvorenja Outlook festivala u Areni iznosi 135 kuna, a mogu se nabaviti putem interneta i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari