Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Nova imena Outlook festivala!

07.06.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/outlookfestival

Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook festival koji je održava u pulskoj Areni 28.08. najavio je nova imena. Uz The Original Wailers koji će svirati na otvorenju festivala objavljena su imena DJ-eva koji će upotpuniti putovanje kroz soundsystem kulturu, dub i reggae glazbu. The Original Wailers su bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promijenio povijest glazbe. Izvest će svoje najveće hitove s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa “Exodus”, prepoznatog kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pjesmama kao što su Jamming, Waiting in Vain, Three little birds i One Love/People Get Ready.

Grandmaster Flash
Jedan je od utemeljitelja hip hop kulture i legendarni DJ donosi zvuk rane njujorške soundsystem kulture. Grandmaster Flash će izvesti originalan block party breaks set.

Earl Gateshead – Trojan Soundsystem plus gost mc’s
Dugogodišnjem poznatom dub reggae selektoru Eearl-u na nastupu u Areni će se pridružiti posebni gost vokalist s kojim će nas provesti kroz najveće hitove dub i reggae soundsystem kulture.

J Rocc – The World Famous Beat Junkies
Zasigurno jedan od najboljih svjetskih DJ-eva koji je radio s izvođačima poput Jaylib (Madlib & J Dilla), Blackstarr (Mos Def & Talib Kweli) i osnivač je The World Famous Beat Junkies.  Veliki je fan duba, reggaea, funka, soul disca i  hip hopa.

Cijena ulaznice za koncert otvorenja Outlook festivala u Areni iznosi 135 kuna, a mogu se nabaviti putem interneta i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari