Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Nova pjesma mladog kantautora Tobias Jesso Jr. – poslušajte 'Hollywood'

19.11.2014. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: https://www.facebook.com/tobiasjessojr

Foto: https://www.facebook.com/tobiasjessojr

Nova zvijezda u usponu, mladi i talentirani kantautor Tobias Jesso Jr., objavio je preko YouTube-a još jednu baladu komponiranu na klaviru pod nazivom Hollywood. Nakon što ga je ovog ožujka otkrio Chet White, bivši basist i producent indie benda Girls, Jesso je objavio nekolicinu demo snimaka, a među njima i lo-fi laganicu True Love.

Reskim i škripavim glasom Tobias pjeva o nečem o čemu smo svi bar jednom potajno maštali, američkom snu i odlasku u prostranstva Los Angelesa, traženju identiteta i slave. Iako u prvi mah tematika cijele skladbe zvuči optimistično, pjevač iznosi svoje sumnje o mogućnosti uspjeha u takvim okolnostima i kroz melankolične zvuke klavira u sporijem tempu slušatelju prikazuje svoje strepnje, nadanja i molitve o vlastitoj karijeri.

Ovom skladbom će vas Tobias Jesso Jr. možda odvesti u doba crno bijelih filmova, ali će se svijetla reflektora zadržati na ovom samozatajnom mladiću koji će se naći sam sa svojim klavirom na pozornici i njemu ispovijedati sva svoja unutarnja previranja.

Pjesma Hollywood naći će se na debitantskom albumu čiji je izlazak najavljen za proljeće 2015., a na albumu će osim Cheta Whitea raditi i Patrick Karney (Black Keys) te producent Ariel Rechtshaid. Nadolazeći album bavit će se sličnom tematikom kao i ova pjesma – Los Angelesom, neuspjesima i prekidima.

(Visited 61 times, 2 visits today)

Komentari