Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Nova pjesma Sekulich Brothersa – tribute Dini Dvorniku

27.12.2014. Patricia Pajk
Foto: Sekulich Brothers

Foto: Sekulich Brothers

Nakon intervjua sa Sinke Freshom, eto njega ponovo na Ziherovim stranicama. Ovoga puta predstavljamo njegovu novu pjesmu Dino Dvornik koja je nastala kao plod projekta Sekulich Brothers. Sekulich Brothersi nisu zapravo braća, ali znaju se već dovoljno dugo da se mogu nazvati braćom. Tim se sastoji od Sinke Fresha i Deene, a obojica imaju i svoje vlastite projekte. Sinke Fresha smo vam već predstavili, a Deeno je dečko koji više brije na house i ostale podvrste elektronske glazbe nego na hip hop. Njihova je suradnja nastala iz prijateljstva i potrebe da, osim vlastitih projekata, imaju i jedan na kojem mogu raditi tempom koji njima odgovara. Ne objavljuju često stvari, ali kada izbace nešto, uvijek pokrenu val zabave.

Na Dini Dvorniku refren je otpjevala Petra Zadro i tako razbila Sinkeove versove te jednostavno dala dodatnu toplinu svojim predivnim vokalom. Pjesma je plesna, zabavna i jednostavno veliki tribute velikanu hrvatske glazbe.

Popratite i zasebne projekte:

Deeno 

Sinke Fresh 

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari