Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Nova pjesma Sekulich Brothersa – tribute Dini Dvorniku

27.12.2014. Patricia Pajk
Foto: Sekulich Brothers

Foto: Sekulich Brothers

Nakon intervjua sa Sinke Freshom, eto njega ponovo na Ziherovim stranicama. Ovoga puta predstavljamo njegovu novu pjesmu Dino Dvornik koja je nastala kao plod projekta Sekulich Brothers. Sekulich Brothersi nisu zapravo braća, ali znaju se već dovoljno dugo da se mogu nazvati braćom. Tim se sastoji od Sinke Fresha i Deene, a obojica imaju i svoje vlastite projekte. Sinke Fresha smo vam već predstavili, a Deeno je dečko koji više brije na house i ostale podvrste elektronske glazbe nego na hip hop. Njihova je suradnja nastala iz prijateljstva i potrebe da, osim vlastitih projekata, imaju i jedan na kojem mogu raditi tempom koji njima odgovara. Ne objavljuju često stvari, ali kada izbace nešto, uvijek pokrenu val zabave.

Na Dini Dvorniku refren je otpjevala Petra Zadro i tako razbila Sinkeove versove te jednostavno dala dodatnu toplinu svojim predivnim vokalom. Pjesma je plesna, zabavna i jednostavno veliki tribute velikanu hrvatske glazbe.

Popratite i zasebne projekte:

Deeno 

Sinke Fresh 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari