Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Nova plesna apokalipsa Janelle Monáe

29.06.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Janelle Monáe

Foto: facebook.com/ Janelle Monáe

Mlade Janelle Monáe se budi novim singlom “Dance Apocalyptic”, drugim nakon suradnje s Erykom Badu na singlu “QUEEN”. Izlazak nadolazećeg trećeg studijskog albuma “The Electric Lady” najavljen je za 10. rujan, i to osobno od Janelle putem njenog instagram kanala. Što sve nosi novi album mlade r’n’b/soul zvijezde raskrinkat će skorašnja lista pjesama od koje su već sada poznati  nazivi pjesama “Dorothy Dandridge Eyes” i “Victory”. Za sada je samo potvrđena suradnja s Princeom i Miguelom. Što Janelle donosi u apokaliptičnom plesu poslušajte u nastavku.

 

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/98703651″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari