Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Nova plesna apokalipsa Janelle Monáe

29.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Janelle Monáe

Foto: facebook.com/ Janelle Monáe

Mlade Janelle Monáe se budi novim singlom “Dance Apocalyptic”, drugim nakon suradnje s Erykom Badu na singlu “QUEEN”. Izlazak nadolazećeg trećeg studijskog albuma “The Electric Lady” najavljen je za 10. rujan, i to osobno od Janelle putem njenog instagram kanala. Što sve nosi novi album mlade r’n’b/soul zvijezde raskrinkat će skorašnja lista pjesama od koje su već sada poznati  nazivi pjesama “Dorothy Dandridge Eyes” i “Victory”. Za sada je samo potvrđena suradnja s Princeom i Miguelom. Što Janelle donosi u apokaliptičnom plesu poslušajte u nastavku.

 

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/98703651″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

(Visited 15 times, 1 visits today)

Komentari