Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Nova pojačanja za Ultra Europe

18.04.2013. Borna Radatović
ultra

Foto: Facebook

Uz vijesti da je prodana velika količina karata za glavni event u Splitu te da je finalni beach party na Hvaru u potpunosti rasprodan, stigle su nam vijesti o dodatnom je pojačanju  line upa. I to kakve!

Sigurno najzvučnije ime današnjih prinova, nekima i općenito line upa, su Chase & Status. Ostaje nepoznanica hoće li dvojac nastupiti kao live act, što će reći kao band uz live vokale i performans ili će biti DJ set. No kako god bilo, zasigurno će privući publiku koja naginje na malo dramatičniju bass stranu elektronike.

Iako su C&S uvelike zasjenili ostala imena, ni ona nisu za odbaciti. Dapače, pridošlice u obliku Yousefa, Adama Beyera, Deniza Koyua, cura iz Nervo i Cazzete dostojni su svakoga imena koje je već na opsežnom popisu DJ-a. Uz dodatna imena i velika obećanja organizatora sve je primamljivije izdvojiti svotu od 450 kuna za vikend u Splitu, 12.-13.7.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari