Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Nova pojačanja za Ultra Europe

18.04.2013. Borna Radatović
ultra

Foto: Facebook

Uz vijesti da je prodana velika količina karata za glavni event u Splitu te da je finalni beach party na Hvaru u potpunosti rasprodan, stigle su nam vijesti o dodatnom je pojačanju  line upa. I to kakve!

Sigurno najzvučnije ime današnjih prinova, nekima i općenito line upa, su Chase & Status. Ostaje nepoznanica hoće li dvojac nastupiti kao live act, što će reći kao band uz live vokale i performans ili će biti DJ set. No kako god bilo, zasigurno će privući publiku koja naginje na malo dramatičniju bass stranu elektronike.

Iako su C&S uvelike zasjenili ostala imena, ni ona nisu za odbaciti. Dapače, pridošlice u obliku Yousefa, Adama Beyera, Deniza Koyua, cura iz Nervo i Cazzete dostojni su svakoga imena koje je već na opsežnom popisu DJ-a. Uz dodatna imena i velika obećanja organizatora sve je primamljivije izdvojiti svotu od 450 kuna za vikend u Splitu, 12.-13.7.

(Visited 128 times, 2 visits today)

Komentari