Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Nova pojačanja za Ultra Europe

18.04.2013. Borna RadatovićVrijeme čitanja: 1 minuta
ultra

Foto: Facebook

Uz vijesti da je prodana velika količina karata za glavni event u Splitu te da je finalni beach party na Hvaru u potpunosti rasprodan, stigle su nam vijesti o dodatnom je pojačanju  line upa. I to kakve!

Sigurno najzvučnije ime današnjih prinova, nekima i općenito line upa, su Chase & Status. Ostaje nepoznanica hoće li dvojac nastupiti kao live act, što će reći kao band uz live vokale i performans ili će biti DJ set. No kako god bilo, zasigurno će privući publiku koja naginje na malo dramatičniju bass stranu elektronike.

Iako su C&S uvelike zasjenili ostala imena, ni ona nisu za odbaciti. Dapače, pridošlice u obliku Yousefa, Adama Beyera, Deniza Koyua, cura iz Nervo i Cazzete dostojni su svakoga imena koje je već na opsežnom popisu DJ-a. Uz dodatna imena i velika obećanja organizatora sve je primamljivije izdvojiti svotu od 450 kuna za vikend u Splitu, 12.-13.7.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Komentari