Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Nova pojačanja za Ultra Europe

18.04.2013. Borna Radatović
ultra

Foto: Facebook

Uz vijesti da je prodana velika količina karata za glavni event u Splitu te da je finalni beach party na Hvaru u potpunosti rasprodan, stigle su nam vijesti o dodatnom je pojačanju  line upa. I to kakve!

Sigurno najzvučnije ime današnjih prinova, nekima i općenito line upa, su Chase & Status. Ostaje nepoznanica hoće li dvojac nastupiti kao live act, što će reći kao band uz live vokale i performans ili će biti DJ set. No kako god bilo, zasigurno će privući publiku koja naginje na malo dramatičniju bass stranu elektronike.

Iako su C&S uvelike zasjenili ostala imena, ni ona nisu za odbaciti. Dapače, pridošlice u obliku Yousefa, Adama Beyera, Deniza Koyua, cura iz Nervo i Cazzete dostojni su svakoga imena koje je već na opsežnom popisu DJ-a. Uz dodatna imena i velika obećanja organizatora sve je primamljivije izdvojiti svotu od 450 kuna za vikend u Splitu, 12.-13.7.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari