Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Glazba

Nove vijesti iz tabora RHCP: Flea najavljuje ulazak u studio, Chad svoj novi projekt

22.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Red Hot Chili Peppersi konačno su se probudili i kreću u studio, rekao je jučer bassist benda Flea za Rolling Stone. Iako nije želio govoriti ni o kakvim datumima, ipak je rekao da bi album želio izdati kroz sljedećih godinu dana. Bend će uskoro završiti s pisanjem pjesama, za koje Flea tvrdi da ih imaju 30 i preseliti se u studio gdje će odabrati one koje im se najviše sviđaju i staviti ih na album. Ovaj album, koji doduše nisu niti počeli snimati, bio bi njihov 11. studijski album, prvi nakon albuma I’m With You, odnosno drugi nakon odlaska Johna Frusciantea i dolaska Josha Klinghoffera.

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Chad Smith također se javio s vijestima. Nakon što nas je zabavio u svojem drum offu s komičarem Willom Ferrellom , izgleda da se Smith bacio i na druge projekte. Bubnjar Peppersa tako je, zajedno s pijanistom Jonom Batisteom i bassistom i producentom Billom Laswellom snimio album The Process. Osim ovog trojca, na albumu su sudjelovali i vokalist benda TV On The Radio Tunde Adebimpe i član Wu-Tang Clana Keliah Priest, a Chad priča kako je cijeli album nastao spontano, iz zabave, improvizirajući u studiju Billa Laswella. Ovaj skup muzičara najavljuje izlazak albuma za 4. studenoga, a već su izdali i prvu pjesmu koju donosimo u nastavku

Komentari