Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Nove vijesti iz tabora RHCP: Flea najavljuje ulazak u studio, Chad svoj novi projekt

22.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Red Hot Chili Peppersi konačno su se probudili i kreću u studio, rekao je jučer bassist benda Flea za Rolling Stone. Iako nije želio govoriti ni o kakvim datumima, ipak je rekao da bi album želio izdati kroz sljedećih godinu dana. Bend će uskoro završiti s pisanjem pjesama, za koje Flea tvrdi da ih imaju 30 i preseliti se u studio gdje će odabrati one koje im se najviše sviđaju i staviti ih na album. Ovaj album, koji doduše nisu niti počeli snimati, bio bi njihov 11. studijski album, prvi nakon albuma I’m With You, odnosno drugi nakon odlaska Johna Frusciantea i dolaska Josha Klinghoffera.

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Foto: facebook.com/ChiliPeppers

Chad Smith također se javio s vijestima. Nakon što nas je zabavio u svojem drum offu s komičarem Willom Ferrellom , izgleda da se Smith bacio i na druge projekte. Bubnjar Peppersa tako je, zajedno s pijanistom Jonom Batisteom i bassistom i producentom Billom Laswellom snimio album The Process. Osim ovog trojca, na albumu su sudjelovali i vokalist benda TV On The Radio Tunde Adebimpe i član Wu-Tang Clana Keliah Priest, a Chad priča kako je cijeli album nastao spontano, iz zabave, improvizirajući u studiju Billa Laswella. Ovaj skup muzičara najavljuje izlazak albuma za 4. studenoga, a već su izdali i prvu pjesmu koju donosimo u nastavku

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari