Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Poznati detalji novih albuma Musea i Kendricka Lamara

11.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com/Muse

Foto: Facebook.com/Muse

Britanski progressive rock trio Muse već su prije najavili da će se njihov sedmi studijski album zvati “Drones“, a sad su objavili da će izaći 8. lipnja. Album producira Robert John “Mutt” Lange, a to je njihovo prvo izdanje od albuma “The 2nd Law” iz 2012. odnosno live albuma “Live at Rome Olympic Stadium” iz 2013. godine. Artwork album kreirao je Matt Mahurin. U sklopu promocije bend će krenuti na Psycho UK Tour, a najbliže nama bit će 5. lipnja na Rock in Vienna festivalu u Beču.

Foto: facebook.com/muse

Foto: facebook.com/muse

Kalifornijski reper Kendrick Lamar 23. bi ožujka trebao izdati treći studijski album, koji je za ime dobio “To Pimp a Butterfly”. Na iTunesu je objavio da bi album trebao imati 16 pjesama, uključujući singl The Blacker the Berry, a pretpostavlja se da će se na albumu naći i pjesma i. Uz naslov albuma objavljen je cover na Lamarovom instagramu.

Foto: instagram.com/kendricklamar

Foto: instagram.com/kendricklamar

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari