Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Poznati detalji novih albuma Musea i Kendricka Lamara

11.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com/Muse

Foto: Facebook.com/Muse

Britanski progressive rock trio Muse već su prije najavili da će se njihov sedmi studijski album zvati “Drones“, a sad su objavili da će izaći 8. lipnja. Album producira Robert John “Mutt” Lange, a to je njihovo prvo izdanje od albuma “The 2nd Law” iz 2012. odnosno live albuma “Live at Rome Olympic Stadium” iz 2013. godine. Artwork album kreirao je Matt Mahurin. U sklopu promocije bend će krenuti na Psycho UK Tour, a najbliže nama bit će 5. lipnja na Rock in Vienna festivalu u Beču.

Foto: facebook.com/muse

Foto: facebook.com/muse

Kalifornijski reper Kendrick Lamar 23. bi ožujka trebao izdati treći studijski album, koji je za ime dobio “To Pimp a Butterfly”. Na iTunesu je objavio da bi album trebao imati 16 pjesama, uključujući singl The Blacker the Berry, a pretpostavlja se da će se na albumu naći i pjesma i. Uz naslov albuma objavljen je cover na Lamarovom instagramu.

Foto: instagram.com/kendricklamar

Foto: instagram.com/kendricklamar

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari