Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Poznati detalji novih albuma Musea i Kendricka Lamara

11.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com/Muse

Foto: Facebook.com/Muse

Britanski progressive rock trio Muse već su prije najavili da će se njihov sedmi studijski album zvati “Drones“, a sad su objavili da će izaći 8. lipnja. Album producira Robert John “Mutt” Lange, a to je njihovo prvo izdanje od albuma “The 2nd Law” iz 2012. odnosno live albuma “Live at Rome Olympic Stadium” iz 2013. godine. Artwork album kreirao je Matt Mahurin. U sklopu promocije bend će krenuti na Psycho UK Tour, a najbliže nama bit će 5. lipnja na Rock in Vienna festivalu u Beču.

Foto: facebook.com/muse

Foto: facebook.com/muse

Kalifornijski reper Kendrick Lamar 23. bi ožujka trebao izdati treći studijski album, koji je za ime dobio “To Pimp a Butterfly”. Na iTunesu je objavio da bi album trebao imati 16 pjesama, uključujući singl The Blacker the Berry, a pretpostavlja se da će se na albumu naći i pjesma i. Uz naslov albuma objavljen je cover na Lamarovom instagramu.

Foto: instagram.com/kendricklamar

Foto: instagram.com/kendricklamar

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari