Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Novi headliner Gričevanja: Legendarni Pipsi uz ESC Life i Benchwarmerse!

24.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Gricevanje

Foto: facebook.com/Gricevanje

Pipsi za kraj ovogodišnjeg Gričevanja upotpunili su odlični line-up izvrsnog trećeg izdanja open-air festivala! Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin – PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu ‘Trubač’, s recentog albuma ‘Walt’, surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl. Na samom početku Gričevanja istog dana, 22. svibnja, pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album ‘Define Success’ trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, a uskoro će izići i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Napominjemo da su svi koncerti Gričevanja besplatni, a nose puno odličnih izvođača i garantiranu zabavu! Pregled dosadašnjih izvođača:

–> Glazbene poslastice trećeg open air festivala Gričevanje, a možete poslušati i Ziherovu playlistu sa svim dosadašnjim izvođačima!

(Visited 141 times, 1 visits today)

Komentari