Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Novi headliner Gričevanja: Legendarni Pipsi uz ESC Life i Benchwarmerse!

24.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Gricevanje

Foto: facebook.com/Gricevanje

Pipsi za kraj ovogodišnjeg Gričevanja upotpunili su odlični line-up izvrsnog trećeg izdanja open-air festivala! Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin – PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu ‘Trubač’, s recentog albuma ‘Walt’, surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl. Na samom početku Gričevanja istog dana, 22. svibnja, pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album ‘Define Success’ trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, a uskoro će izići i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Napominjemo da su svi koncerti Gričevanja besplatni, a nose puno odličnih izvođača i garantiranu zabavu! Pregled dosadašnjih izvođača:

–> Glazbene poslastice trećeg open air festivala Gričevanje, a možete poslušati i Ziherovu playlistu sa svim dosadašnjim izvođačima!

(Visited 143 times, 1 visits today)

Komentari