Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Novi headliner Gričevanja: Legendarni Pipsi uz ESC Life i Benchwarmerse!

24.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/Gricevanje

Foto: facebook.com/Gricevanje

Pipsi za kraj ovogodišnjeg Gričevanja upotpunili su odlični line-up izvrsnog trećeg izdanja open-air festivala! Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin – PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu ‘Trubač’, s recentog albuma ‘Walt’, surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl. Na samom početku Gričevanja istog dana, 22. svibnja, pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album ‘Define Success’ trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, a uskoro će izići i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Napominjemo da su svi koncerti Gričevanja besplatni, a nose puno odličnih izvođača i garantiranu zabavu! Pregled dosadašnjih izvođača:

–> Glazbene poslastice trećeg open air festivala Gričevanje, a možete poslušati i Ziherovu playlistu sa svim dosadašnjim izvođačima!

(Visited 160 times, 1 visits today)

Komentari