Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Novi headliner Gričevanja: Legendarni Pipsi uz ESC Life i Benchwarmerse!

24.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Gricevanje

Foto: facebook.com/Gricevanje

Pipsi za kraj ovogodišnjeg Gričevanja upotpunili su odlični line-up izvrsnog trećeg izdanja open-air festivala! Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin – PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu ‘Trubač’, s recentog albuma ‘Walt’, surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl. Na samom početku Gričevanja istog dana, 22. svibnja, pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album ‘Define Success’ trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, a uskoro će izići i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Napominjemo da su svi koncerti Gričevanja besplatni, a nose puno odličnih izvođača i garantiranu zabavu! Pregled dosadašnjih izvođača:

–> Glazbene poslastice trećeg open air festivala Gričevanje, a možete poslušati i Ziherovu playlistu sa svim dosadašnjim izvođačima!

(Visited 151 times, 1 visits today)

Komentari