Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Novi Hercules stiže sljedeće godine

18.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/HerculesRadicalComics

facebook.com/HerculesRadicalComics

Hercules: The Thracian Wars, novi film Bretta Ratnera (X-Men: The Last Stand, Rush Hour, skoro Dodjela Oscara 2012.) stiže u kina u kolovozu 2014. Naslovna uloga, kao što je već otprije poznato, dodijeljena je “kralju škorpiona” Dwayneu “The Rock” Johnsonu kojem u 2014. izlaze još dva. Inače, film odnosno scenarij rađen je prema istoimenom grafičkom romanu iz 2008. u kojem Hercules prima naredbu tračanskog kralja da mu istrenira vojsku (bar tako kaže Wikipedia). Sam roman je mračniji je i manje nadnaravan od izdanja u kojima smo dosada imali priliku vidjeti mitološkog junaka. Tako da svi oni koji su očekivali raspjevanog Disneyevog Herculesa mogu slobodno preskočiti ovaj zasigurno dosta krvaviji film.

 
(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari