Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Film

Novi i posljednji Brzi i žestoki trailer

29.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Još je malo vremena do izlaska šestog nastavka Fast & Furious, a dok se čeka, ekipa se brine da još malo nabrije fanove. U ovom novom traileru, koji je ujedno i posljednji prije puštanja filma, vidimo još malo eksplozija, još malo bad-ass frajera i još malo brzih auta. Ništa novo, ali i ništa loše, ako volite vjerno pratiti sagu!

Radnja prati Lukea Hobbsa (Dwayne Johnson) koji daje ponudu Domu (Vin Diesel)  i društvu: ako mu pomognu  ‘riješiti’ opaku bandu, on će njima pomoći da dođu do Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) za koju su svi mislili da je mrtva.

Film režira Justin Lin, a izlazi 27. svibnja. Dok budemo gledali ovaj, već će pod redateljskom palicom Jamesa Wana u pripremi biti i Fast & Furious 7

(Visited 104 times, 1 visits today)

Komentari