Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Novi i posljednji Brzi i žestoki trailer

29.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Još je malo vremena do izlaska šestog nastavka Fast & Furious, a dok se čeka, ekipa se brine da još malo nabrije fanove. U ovom novom traileru, koji je ujedno i posljednji prije puštanja filma, vidimo još malo eksplozija, još malo bad-ass frajera i još malo brzih auta. Ništa novo, ali i ništa loše, ako volite vjerno pratiti sagu!

Radnja prati Lukea Hobbsa (Dwayne Johnson) koji daje ponudu Domu (Vin Diesel)  i društvu: ako mu pomognu  ‘riješiti’ opaku bandu, on će njima pomoći da dođu do Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) za koju su svi mislili da je mrtva.

Film režira Justin Lin, a izlazi 27. svibnja. Dok budemo gledali ovaj, već će pod redateljskom palicom Jamesa Wana u pripremi biti i Fast & Furious 7

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari