Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Film

Novi i posljednji Brzi i žestoki trailer

29.04.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Još je malo vremena do izlaska šestog nastavka Fast & Furious, a dok se čeka, ekipa se brine da još malo nabrije fanove. U ovom novom traileru, koji je ujedno i posljednji prije puštanja filma, vidimo još malo eksplozija, još malo bad-ass frajera i još malo brzih auta. Ništa novo, ali i ništa loše, ako volite vjerno pratiti sagu!

Radnja prati Lukea Hobbsa (Dwayne Johnson) koji daje ponudu Domu (Vin Diesel)  i društvu: ako mu pomognu  ‘riješiti’ opaku bandu, on će njima pomoći da dođu do Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) za koju su svi mislili da je mrtva.

Film režira Justin Lin, a izlazi 27. svibnja. Dok budemo gledali ovaj, već će pod redateljskom palicom Jamesa Wana u pripremi biti i Fast & Furious 7

(Visited 117 times, 1 visits today)

Komentari