Istaknuto
11.05.2018.

Cinkuši su jedno od najorginalnijih, najunikatnijih i najkreativnijih hrvatskih glazbenih imena. Iza njih su četiri studijska i jedan live album, a 20 godina karijere proslavit će velikim koncertom 11. svibnja u Tvornici kulture.

08.05.2018.

Sven Popović razgovarao je s Lucijom Butković povodom objavljivanja svoje druge knjige i prvog romana "Uvjerljivo drugi" (Fraktura, 2018.). U intervjuu su dotaknute njegove glavne preokupacije – generacijske i individualne egzistencijalne strepnje, književnost, glazba i snoviti gradski pejzaž.

Film

Novi i posljednji Brzi i žestoki trailer

29.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Još je malo vremena do izlaska šestog nastavka Fast & Furious, a dok se čeka, ekipa se brine da još malo nabrije fanove. U ovom novom traileru, koji je ujedno i posljednji prije puštanja filma, vidimo još malo eksplozija, još malo bad-ass frajera i još malo brzih auta. Ništa novo, ali i ništa loše, ako volite vjerno pratiti sagu!

Radnja prati Lukea Hobbsa (Dwayne Johnson) koji daje ponudu Domu (Vin Diesel)  i društvu: ako mu pomognu  ‘riješiti’ opaku bandu, on će njima pomoći da dođu do Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) za koju su svi mislili da je mrtva.

Film režira Justin Lin, a izlazi 27. svibnja. Dok budemo gledali ovaj, već će pod redateljskom palicom Jamesa Wana u pripremi biti i Fast & Furious 7

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari