Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness

10.04.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Paramount Pictures objavio je novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness s Johnom Harrisonom (Benedict Cumberbatch) u prvome planu.

Za razliku od trailera o kojemu smo nedavno pisali ovdje, a u kojemu je naglasak stavljen na kapetana Kirka (Chris Pine), sada je u centru pozornosti Harrison.

Poster uz natpis “Zemlja će pasti” vjerodostojno oslikava ono što, barem prema radnji, možemo očekivati u filmu. Kada uslijed poziva za povratak kući saznate da je nezaustavljiva teroristička sila unutar vaše organizacije razorila i ostavila svijet u potpunom bunilu, znate da morate hitno reagirati. U inat propisima i sa snažnom željom da raščisti svaki problem, kapetan Kirk povede svoju posadu u lov na nezaustavljivu, razarajuću silu kako bi odgovorne doveo pred lice pravde. Na tom putu žrtvovat će se mnogi životi, propadat će prijateljstva i pucat će ljubavi, a sve za dobrobit Kirkove posade kao jedine obitelji koja mu je preostala.

Ovaj film djelo je redatelja J.J. Abramsa, a početak prikazivanja u hrvatskim kinima zakazan je za 16.5.2013.

Foto: paramount.com

Foto: paramount.com

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari