Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness

10.04.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Paramount Pictures objavio je novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness s Johnom Harrisonom (Benedict Cumberbatch) u prvome planu.

Za razliku od trailera o kojemu smo nedavno pisali ovdje, a u kojemu je naglasak stavljen na kapetana Kirka (Chris Pine), sada je u centru pozornosti Harrison.

Poster uz natpis “Zemlja će pasti” vjerodostojno oslikava ono što, barem prema radnji, možemo očekivati u filmu. Kada uslijed poziva za povratak kući saznate da je nezaustavljiva teroristička sila unutar vaše organizacije razorila i ostavila svijet u potpunom bunilu, znate da morate hitno reagirati. U inat propisima i sa snažnom željom da raščisti svaki problem, kapetan Kirk povede svoju posadu u lov na nezaustavljivu, razarajuću silu kako bi odgovorne doveo pred lice pravde. Na tom putu žrtvovat će se mnogi životi, propadat će prijateljstva i pucat će ljubavi, a sve za dobrobit Kirkove posade kao jedine obitelji koja mu je preostala.

Ovaj film djelo je redatelja J.J. Abramsa, a početak prikazivanja u hrvatskim kinima zakazan je za 16.5.2013.

Foto: paramount.com

Foto: paramount.com

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari