Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness

10.04.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Paramount Pictures objavio je novi internacionalni poster za Star Trek: Into the Darkness s Johnom Harrisonom (Benedict Cumberbatch) u prvome planu.

Za razliku od trailera o kojemu smo nedavno pisali ovdje, a u kojemu je naglasak stavljen na kapetana Kirka (Chris Pine), sada je u centru pozornosti Harrison.

Poster uz natpis “Zemlja će pasti” vjerodostojno oslikava ono što, barem prema radnji, možemo očekivati u filmu. Kada uslijed poziva za povratak kući saznate da je nezaustavljiva teroristička sila unutar vaše organizacije razorila i ostavila svijet u potpunom bunilu, znate da morate hitno reagirati. U inat propisima i sa snažnom željom da raščisti svaki problem, kapetan Kirk povede svoju posadu u lov na nezaustavljivu, razarajuću silu kako bi odgovorne doveo pred lice pravde. Na tom putu žrtvovat će se mnogi životi, propadat će prijateljstva i pucat će ljubavi, a sve za dobrobit Kirkove posade kao jedine obitelji koja mu je preostala.

Ovaj film djelo je redatelja J.J. Abramsa, a početak prikazivanja u hrvatskim kinima zakazan je za 16.5.2013.

Foto: paramount.com

Foto: paramount.com

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari