Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi James Bond: Monica Bellucci pridružila se glumačkoj postavi

15.03.2015. Marija VukšićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: blink.htcsense.com

Foto: blink.htcsense.com

Redatelj Sam Mendes koji je režirao Skyfall (2012), izjavio je da Spectre, novi James Bond film, dolazi u američka kina 6. listopada. U njemu će se James Bond morati boriti protiv svjetske terorističke grupe SPECTRE. Ta je grupa negativaca glavni protivnik tajne organizacije MI-6 i prvi put se pojavila u Dr.No (1962).U Spectre će glumiti Daniel Craig, Christoph Waltz, Andrew Scott, Dave Bautista, Lea Seydoux, a po najnovijim informacijama glumačkoj postavi pridružit će se i Monica Bellucci.

Kad su je pitali želi li glumiti u filmu, Monica Bellucci pretpostavila je da će zamijeniti Judi Dench u ulozi M no iznenadila se kad su joj rekli da je ona novi ljubavni interes Jamesa Bonda. Ona je službeno najstarija “Bond djevojka” i zbog toga joj je izuzetno drago jer smatra da “starije žene zaslužuju jednako poštovanje i pažnju kao i mlađe žene, možda čak i više jer je prava ljepota stanje uma i nema veze sa starošću tijela.” Nedavno je i Patricia Arquette izjavila da bi bilo vrijeme da glumce počnu uparivati s glumicama jednake ili slične dobi jer nije nimalo korektno da žena često mora biti barem 10-tak godina mlađa od muškarca kojem se sviđa.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Komentari