Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Novi James Bond: Monica Bellucci pridružila se glumačkoj postavi

15.03.2015. Marija Vukšić
Foto: blink.htcsense.com

Foto: blink.htcsense.com

Redatelj Sam Mendes koji je režirao Skyfall (2012), izjavio je da Spectre, novi James Bond film, dolazi u američka kina 6. listopada. U njemu će se James Bond morati boriti protiv svjetske terorističke grupe SPECTRE. Ta je grupa negativaca glavni protivnik tajne organizacije MI-6 i prvi put se pojavila u Dr.No (1962).U Spectre će glumiti Daniel Craig, Christoph Waltz, Andrew Scott, Dave Bautista, Lea Seydoux, a po najnovijim informacijama glumačkoj postavi pridružit će se i Monica Bellucci.

Kad su je pitali želi li glumiti u filmu, Monica Bellucci pretpostavila je da će zamijeniti Judi Dench u ulozi M no iznenadila se kad su joj rekli da je ona novi ljubavni interes Jamesa Bonda. Ona je službeno najstarija “Bond djevojka” i zbog toga joj je izuzetno drago jer smatra da “starije žene zaslužuju jednako poštovanje i pažnju kao i mlađe žene, možda čak i više jer je prava ljepota stanje uma i nema veze sa starošću tijela.” Nedavno je i Patricia Arquette izjavila da bi bilo vrijeme da glumce počnu uparivati s glumicama jednake ili slične dobi jer nije nimalo korektno da žena često mora biti barem 10-tak godina mlađa od muškarca kojem se sviđa.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Komentari