Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Novi James Bond: Monica Bellucci pridružila se glumačkoj postavi

15.03.2015. Marija Vukšić
Foto: blink.htcsense.com

Foto: blink.htcsense.com

Redatelj Sam Mendes koji je režirao Skyfall (2012), izjavio je da Spectre, novi James Bond film, dolazi u američka kina 6. listopada. U njemu će se James Bond morati boriti protiv svjetske terorističke grupe SPECTRE. Ta je grupa negativaca glavni protivnik tajne organizacije MI-6 i prvi put se pojavila u Dr.No (1962).U Spectre će glumiti Daniel Craig, Christoph Waltz, Andrew Scott, Dave Bautista, Lea Seydoux, a po najnovijim informacijama glumačkoj postavi pridružit će se i Monica Bellucci.

Kad su je pitali želi li glumiti u filmu, Monica Bellucci pretpostavila je da će zamijeniti Judi Dench u ulozi M no iznenadila se kad su joj rekli da je ona novi ljubavni interes Jamesa Bonda. Ona je službeno najstarija “Bond djevojka” i zbog toga joj je izuzetno drago jer smatra da “starije žene zaslužuju jednako poštovanje i pažnju kao i mlađe žene, možda čak i više jer je prava ljepota stanje uma i nema veze sa starošću tijela.” Nedavno je i Patricia Arquette izjavila da bi bilo vrijeme da glumce počnu uparivati s glumicama jednake ili slične dobi jer nije nimalo korektno da žena često mora biti barem 10-tak godina mlađa od muškarca kojem se sviđa.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Komentari