Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Novi James Bond u kinima 2015. godine: Tko će biti redatelj?

20.03.2013. Dario Dalmacija
facebook.com/SkyfallMovie

facebook.com/SkyfallMovie

Film Skyfall u potpunosti je oživio franšizu o najpopularnijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a velike zasluge za taj uspjeh pripisuju se redatelju Samu Mendesu. Međutim, engleski se redatelj početkom ožujka zahvalio filmskoj kompaniji Metro Goldwyn Mayer te im je poručio da potraže novog redatelja koji će preuzeti režiranje novog Jamesa Bonda.

“Režiranje Jamesa Bonda bilo je jedno od najboljih iskustava u mojoj profesionalnoj karijeri, ali odlučio sam se fokusirati na neke druge projekte”, rekao je u odbijenici Mendes.

Odmah nakon što je Mendes odbio sudjelovati u snimanju 24. nastavka o Jamesu Bondu, kladionice u Velikoj Britaniji napravile su listu favorita, a prema njihovom mišljenju Guy Ritchie bi trebao preuzeti redateljsku palicu.

Ipak, iz MGM-a su demantirali takve navode te su poručili kako će uskoro objaviti ime novog redatelja.

“Vrlo smo zadovoljni uspjehom posljednjeg filma, a uskoro bi trebali objaviti ime novog redatelja. Osim toga, usko surađujemo s producentima i partnerima, a sa zadovoljstvom možemo priopćiti kako sve ide po planu vezano za novi scenarij. Očekujemo da će sav posao biti gotov kroz tri godine”, stoji u priopćenju MGM-a, kojeg prenosi Guardian.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari