Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Film

Novi James Bond u kinima 2015. godine: Tko će biti redatelj?

20.03.2013. Dario Dalmacija
facebook.com/SkyfallMovie

facebook.com/SkyfallMovie

Film Skyfall u potpunosti je oživio franšizu o najpopularnijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a velike zasluge za taj uspjeh pripisuju se redatelju Samu Mendesu. Međutim, engleski se redatelj početkom ožujka zahvalio filmskoj kompaniji Metro Goldwyn Mayer te im je poručio da potraže novog redatelja koji će preuzeti režiranje novog Jamesa Bonda.

“Režiranje Jamesa Bonda bilo je jedno od najboljih iskustava u mojoj profesionalnoj karijeri, ali odlučio sam se fokusirati na neke druge projekte”, rekao je u odbijenici Mendes.

Odmah nakon što je Mendes odbio sudjelovati u snimanju 24. nastavka o Jamesu Bondu, kladionice u Velikoj Britaniji napravile su listu favorita, a prema njihovom mišljenju Guy Ritchie bi trebao preuzeti redateljsku palicu.

Ipak, iz MGM-a su demantirali takve navode te su poručili kako će uskoro objaviti ime novog redatelja.

“Vrlo smo zadovoljni uspjehom posljednjeg filma, a uskoro bi trebali objaviti ime novog redatelja. Osim toga, usko surađujemo s producentima i partnerima, a sa zadovoljstvom možemo priopćiti kako sve ide po planu vezano za novi scenarij. Očekujemo da će sav posao biti gotov kroz tri godine”, stoji u priopćenju MGM-a, kojeg prenosi Guardian.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari