Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Proljetno maženje uz Sinke Fresha

23.03.2015. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/sinkefresh

Foto: facebook.com/sinkefresh


Sinke Fresh
 objavio je drugi mix u njegovoj kolekciji Rhythm ‘ n’ Girls mixeva. Mix svojim r’n’b zvukom zove da zaplešete sa svojom boljom polovicom u sobi iza zatvorenih vrata. Mnoštvo senzualnih ženskih vokala i ritmova u kojima ti ili tvoja cura može i twerkati, a možete i zajedno. Nije pogodan samo za to, već i kao zagrijavanje za izlazak. Samog Sinke Fresha i barem jednu od ovih stvari iz mixa možete čuti u Katranu gdje je Sinke DJ na čijem flooru želite biti. Ako nam ne vjerujete, provjerite sami uz ovaj mix.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari