Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Novi singl Kings of Leona!

18.07.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Najbolje je, kako pjevač Caleb kaže, kada se radi bez pritiska. Došlo je vrijeme da provjerimo. Supersoaker naziv je novog singla, premijerno izveden 17. srpnja u večernjoj radijskoj emisiji Zane Lowe’s Radio One. Pjesma je ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma “Mechanical Bull”. Čekanje do izlaska albuma 24. rujna može prikratiti činjenica da Nathan i Caleb Followill tvrde da im je ostalo još mnogo materijala koji čeka nedodjeljen u studiju. Tako da je drugi album praktički već na pola puta! Kažu da će se zvuk albuma vjerojatno uspoređivati s njihova prva dva albuma iako smatraju da nove stvari zvuče kao “kulminacija” dosadašnjeg materijala.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari