Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Novi singl Kings of Leona!

18.07.2013. Marta Lučić
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Najbolje je, kako pjevač Caleb kaže, kada se radi bez pritiska. Došlo je vrijeme da provjerimo. Supersoaker naziv je novog singla, premijerno izveden 17. srpnja u večernjoj radijskoj emisiji Zane Lowe’s Radio One. Pjesma je ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma “Mechanical Bull”. Čekanje do izlaska albuma 24. rujna može prikratiti činjenica da Nathan i Caleb Followill tvrde da im je ostalo još mnogo materijala koji čeka nedodjeljen u studiju. Tako da je drugi album praktički već na pola puta! Kažu da će se zvuk albuma vjerojatno uspoređivati s njihova prva dva albuma iako smatraju da nove stvari zvuče kao “kulminacija” dosadašnjeg materijala.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari