Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Novi trailer za film Mandela: Long Walk To Freedom

13.09.2013. Valentina Botica

Foto: screenshot; Youtube

Foto: screenshot; Youtube

Izašao je i novi trailer za film o životu Nelsona Mandele, prvog demokratski izabranog predsjednika Južne Afrike i još je bolji, dramatičniji, srcedrapateljniji nego prvi. Film prati Mandelu, kojeg utjelovljuje Idris Elba, od njegova života u seoskim predjelima Južne Afrike, njegovu borbu za slobodu, suđenje, dugačko vrijeme boravka u zatvoru i zasluženu slobodu.

U ovom traileru imamo još jednu novost: vidimo kako je glumac digitalno postaran za kasnije dijelove Mandelina života.
Premijerno je prikazan na Toronto International Film Festivalu. Ovaj film zasigurno vrijedan nagrada režirao je Justin Chadwick, a scenarij je napisao William Nicholson (Gladiator, Les Miserables). Mandelinu utjelovljuje zvijezda Skyfalla Naomie Harris.

Evo novog trailera koji će vas naježiti dok čekamo studeni, kada ćemo moći pogledati i cijeli film.

Prvi trailer možete pogledati ovdje.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari