Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Novi trailer za film Mandela: Long Walk To Freedom

13.09.2013. Valentina Botica

Foto: screenshot; Youtube

Foto: screenshot; Youtube

Izašao je i novi trailer za film o životu Nelsona Mandele, prvog demokratski izabranog predsjednika Južne Afrike i još je bolji, dramatičniji, srcedrapateljniji nego prvi. Film prati Mandelu, kojeg utjelovljuje Idris Elba, od njegova života u seoskim predjelima Južne Afrike, njegovu borbu za slobodu, suđenje, dugačko vrijeme boravka u zatvoru i zasluženu slobodu.

U ovom traileru imamo još jednu novost: vidimo kako je glumac digitalno postaran za kasnije dijelove Mandelina života.
Premijerno je prikazan na Toronto International Film Festivalu. Ovaj film zasigurno vrijedan nagrada režirao je Justin Chadwick, a scenarij je napisao William Nicholson (Gladiator, Les Miserables). Mandelinu utjelovljuje zvijezda Skyfalla Naomie Harris.

Evo novog trailera koji će vas naježiti dok čekamo studeni, kada ćemo moći pogledati i cijeli film.

Prvi trailer možete pogledati ovdje.

Komentari