Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Novi trippy trailer za Wheatleyjev A Field in England!

26.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Ziher.hr montaža

Foto: Ziher.hr montaža

Zanima li vas kako bi izgledao svijet iz perspektive engleskih vojnika iz 17. stoljeća u građanskom ratu pod utjecajem halucinogenih gljiva? Mene, iz nekog razloga, da. Na sreću, za moje i vaše porive pobrinuo se Ben Wheatley (Kill List, Sightseers). Prvi trailer je znatno drukčijeg tona od ovog, iznimno psihodeličnog, a pomiješamo li to sa žanrom kao što je horor, dobivamo prilično zanimljivu kombinaciju.

O čemu se zapravo radi?
Grupa ratnih dezertera izgubljena u ratnim poljima prisiljena je pratiti kemičara O’ Neila i pomagati mu u njegovoj potrazi za blagom. Prelazeći polje gljiva, odluče se za svoj prvi obrok. Prvi i halucinogeni. Naravno, s obzirom na prizore koje su vidjeli u ratu, njihovi tripovi i ne mogu biti slični letećoj svinji na drvetu koja svira gitaru, već su popraćeni paranojom, svađama, nerazumijevanjem čitave situacije, ali i spoznajom kako blago ne mora nužno značiti zlato.

Film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji 5. srpnja, na ovim prostorima neznatno kasnije. Kako se vama čini?

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari