Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Novi trippy trailer za Wheatleyjev A Field in England!

26.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Ziher.hr montaža

Foto: Ziher.hr montaža

Zanima li vas kako bi izgledao svijet iz perspektive engleskih vojnika iz 17. stoljeća u građanskom ratu pod utjecajem halucinogenih gljiva? Mene, iz nekog razloga, da. Na sreću, za moje i vaše porive pobrinuo se Ben Wheatley (Kill List, Sightseers). Prvi trailer je znatno drukčijeg tona od ovog, iznimno psihodeličnog, a pomiješamo li to sa žanrom kao što je horor, dobivamo prilično zanimljivu kombinaciju.

O čemu se zapravo radi?
Grupa ratnih dezertera izgubljena u ratnim poljima prisiljena je pratiti kemičara O’ Neila i pomagati mu u njegovoj potrazi za blagom. Prelazeći polje gljiva, odluče se za svoj prvi obrok. Prvi i halucinogeni. Naravno, s obzirom na prizore koje su vidjeli u ratu, njihovi tripovi i ne mogu biti slični letećoj svinji na drvetu koja svira gitaru, već su popraćeni paranojom, svađama, nerazumijevanjem čitave situacije, ali i spoznajom kako blago ne mora nužno značiti zlato.

Film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji 5. srpnja, na ovim prostorima neznatno kasnije. Kako se vama čini?

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari