Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Video: Novi TV-spot za The Hangover 3!

30.04.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Nakon dva luda trailera i postera, stigli su i TV-spotovi za The Hangover 3.

U ovom posljednjem doznajemo i par novih detalja koje do sada nismo vidjeli. Spot je kratak, u njemu je Las Vegas, malo smijeha, malo striptizete, malo letenja, malo mokrenja, malo padanja… Zvuči super!

Da se podsjetimo, film režira Todd Phillips, a the Wolfpack je ponovno na okupu u istom sastavu. U kinima ga možemo pogledati od 24. svibnja!

Evo i trailera…

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari