Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Nymphomaniac: Lars von Trier otkrio 8 poglavlja!

02.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Lars von Trier, izgleda, informacije donosi u porcijama. I što više dolaze, to su zanimljivije. Sjetimo se samo objave kako će film sadržavati scene stvarnog seksa ( zbog čega se pisalo kako je veza Shie LaBeoufa ugrožena). Nakon toga objavljena je vijest kako će ovaj, nesumnjivo, kontroverzni film svjetlo dana ugledati ni manje ni više nego na Božić, a uslijedila je informacija kako bi Lars mogao iskoristiti porno glumice i glumce koji sliče članovima casta za izvedbu scena seksa (imali smo prilike nešto slično vidjeti u Antichristu).

Ovoga su puta informacije nešto manje kontrovezrne, a tiču se samog sadržaja filma. Naime, danski je redatelj i scenarist objavio imena 8 poglavlja od kojih će se sastojati film. A to su:

Chapter 1: The Complete Angler
Chapter 2: Jerome
Chapter 3: Mrs. H
Chapter 4: Delirium
Chapter 5: The Little Organ School
Chapter 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck)
Chapter 7: The Mirror
Chapter 8: The Gun

Također, iz Zentrope Entertainmenta najavljuju objavljivanje teasera za svako od navedenih poglavlja. Ono što je pomalo razljutilo publiku je vijest kako je se  film prikazivati u 2 nastavka, naslova Nymphomaniac Volume 1 i 2.

Kako bilo, željno iščekujemo daljnje novosti.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari