Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Nymphomaniac: Lars von Trier otkrio 8 poglavlja!

02.06.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Lars von Trier, izgleda, informacije donosi u porcijama. I što više dolaze, to su zanimljivije. Sjetimo se samo objave kako će film sadržavati scene stvarnog seksa ( zbog čega se pisalo kako je veza Shie LaBeoufa ugrožena). Nakon toga objavljena je vijest kako će ovaj, nesumnjivo, kontroverzni film svjetlo dana ugledati ni manje ni više nego na Božić, a uslijedila je informacija kako bi Lars mogao iskoristiti porno glumice i glumce koji sliče članovima casta za izvedbu scena seksa (imali smo prilike nešto slično vidjeti u Antichristu).

Ovoga su puta informacije nešto manje kontrovezrne, a tiču se samog sadržaja filma. Naime, danski je redatelj i scenarist objavio imena 8 poglavlja od kojih će se sastojati film. A to su:

Chapter 1: The Complete Angler
Chapter 2: Jerome
Chapter 3: Mrs. H
Chapter 4: Delirium
Chapter 5: The Little Organ School
Chapter 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck)
Chapter 7: The Mirror
Chapter 8: The Gun

Također, iz Zentrope Entertainmenta najavljuju objavljivanje teasera za svako od navedenih poglavlja. Ono što je pomalo razljutilo publiku je vijest kako je se  film prikazivati u 2 nastavka, naslova Nymphomaniac Volume 1 i 2.

Kako bilo, željno iščekujemo daljnje novosti.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Komentari