Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Nymphomaniac: Lars von Trier otkrio 8 poglavlja!

02.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Foto: Facebook. com / Lars von Trier

Lars von Trier, izgleda, informacije donosi u porcijama. I što više dolaze, to su zanimljivije. Sjetimo se samo objave kako će film sadržavati scene stvarnog seksa ( zbog čega se pisalo kako je veza Shie LaBeoufa ugrožena). Nakon toga objavljena je vijest kako će ovaj, nesumnjivo, kontroverzni film svjetlo dana ugledati ni manje ni više nego na Božić, a uslijedila je informacija kako bi Lars mogao iskoristiti porno glumice i glumce koji sliče članovima casta za izvedbu scena seksa (imali smo prilike nešto slično vidjeti u Antichristu).

Ovoga su puta informacije nešto manje kontrovezrne, a tiču se samog sadržaja filma. Naime, danski je redatelj i scenarist objavio imena 8 poglavlja od kojih će se sastojati film. A to su:

Chapter 1: The Complete Angler
Chapter 2: Jerome
Chapter 3: Mrs. H
Chapter 4: Delirium
Chapter 5: The Little Organ School
Chapter 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck)
Chapter 7: The Mirror
Chapter 8: The Gun

Također, iz Zentrope Entertainmenta najavljuju objavljivanje teasera za svako od navedenih poglavlja. Ono što je pomalo razljutilo publiku je vijest kako je se  film prikazivati u 2 nastavka, naslova Nymphomaniac Volume 1 i 2.

Kako bilo, željno iščekujemo daljnje novosti.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari