Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Objavljena satnica 4. SuperUho Festivala u Primoštenu

03.08.2017. Ziher.hrFoto: SuperUho

Nema nikakve dvojbe da je ovogodišnji SuperUho Festival sadržajno i programski najbogatiji dosad. Za kreativne dodatne sadržaje pobrinut će se Iskon, iza programa stoji ekipa Žednog uha, a prošle godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim zajedničkim programom.

Što vas čeka prva dva dana?

Prva dva dana, 5. i 6. kolovoza, pripast će glavnom programu DORF-a u sklopu kojeg će osim niza sjajnih filmova, koji će se prikazivati na Iskonovoj festivalskoj plaži, biti organiziran i popratni glazbeni program koji će ujedno poslužiti i kao odličan uvod u ono što nas očekuje na glavnom programu SuperUha od 7. do 9. kolovoza. SuperUho Festival počinje u ponedjeljak, 7. kolovoza, a DORF u subotu, 5. kolovoza. Sve informacije vezane uz festivale moći će se pronaći i u festivalskoj knjižici koja će biti dostupna na glavnom ulazu.

Podsjećamo da će se i ovo izdanje SuperUho Festivala održati u istom idiličnom prostoru kao i prošle godine, prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica na južnom ulazu u Primošten, a koji se nalazi svega par desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu. Kao i dosad na svim će ključnim lokacijama biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, generalnom sponzoru SuperUha.

Foto: SuperUho

Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja koja će tako u spoju s festivalskom plažom biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača. Između središnjeg festivalskog prostora i Iskonove festivalske plaže smješten je kamp u potpunosti natkriven visokom borovom šumom. Kamp će biti otvoren 5. kolovoza u 12 sati i radit će do 10. kolovoza do 12 sati.

Ulaznice

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 290 kuna i vrijedi do 7. kolvoza. Do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 150 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu SuperUho i DORF festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj kamp lokaciji u ovom paketu koštaju 440 kuna. Ulaznice koje omogućuju ulazak na oba dana popratnog glazbenog programa DORF-a mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a na samom ulazu će koštati 60 kuna. Festivalske ulaznice za SuperUho omogućuju ulaz na DORF program.

Press

Foto: Press

Komentari