Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Objavljena satnica 4. SuperUho Festivala u Primoštenu

03.08.2017. Ziher.hrFoto: SuperUho

Nema nikakve dvojbe da je ovogodišnji SuperUho Festival sadržajno i programski najbogatiji dosad. Za kreativne dodatne sadržaje pobrinut će se Iskon, iza programa stoji ekipa Žednog uha, a prošle godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim zajedničkim programom.

Što vas čeka prva dva dana?

Prva dva dana, 5. i 6. kolovoza, pripast će glavnom programu DORF-a u sklopu kojeg će osim niza sjajnih filmova, koji će se prikazivati na Iskonovoj festivalskoj plaži, biti organiziran i popratni glazbeni program koji će ujedno poslužiti i kao odličan uvod u ono što nas očekuje na glavnom programu SuperUha od 7. do 9. kolovoza. SuperUho Festival počinje u ponedjeljak, 7. kolovoza, a DORF u subotu, 5. kolovoza. Sve informacije vezane uz festivale moći će se pronaći i u festivalskoj knjižici koja će biti dostupna na glavnom ulazu.

Podsjećamo da će se i ovo izdanje SuperUho Festivala održati u istom idiličnom prostoru kao i prošle godine, prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica na južnom ulazu u Primošten, a koji se nalazi svega par desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu. Kao i dosad na svim će ključnim lokacijama biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, generalnom sponzoru SuperUha.

Foto: SuperUho

Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja koja će tako u spoju s festivalskom plažom biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača. Između središnjeg festivalskog prostora i Iskonove festivalske plaže smješten je kamp u potpunosti natkriven visokom borovom šumom. Kamp će biti otvoren 5. kolovoza u 12 sati i radit će do 10. kolovoza do 12 sati.

Ulaznice

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 290 kuna i vrijedi do 7. kolvoza. Do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 150 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu SuperUho i DORF festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj kamp lokaciji u ovom paketu koštaju 440 kuna. Ulaznice koje omogućuju ulazak na oba dana popratnog glazbenog programa DORF-a mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a na samom ulazu će koštati 60 kuna. Festivalske ulaznice za SuperUho omogućuju ulaz na DORF program.

Press

Foto: Press

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari