Istaknuto
22.10.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

Vizart

Odbrojavanje do Tjedna dizajna Zagreb

21.04.2014. Ziher.hr
Foto: Tjedan dizajna Zagreb

Foto: Tjedan dizajna Zagreb

Svega par dana djeli nas do početka Tjedna dizajna Zagreb, koji će se održati od 23. do 27. travnja u Laubi. Iako je tjedan dizajna već dobro poznata forma prezentacije dizajna u mnogim državama diljem svijeta, Hrvatska do sada nije imala takvo događanje.

Glavni program čine: 6. Auto(r) – međunarodna konferencija o dizajnu automobila, 5. Produkteka – platforma produkt dizajna i 4. Sudnji dan – nezavisni festival kreativnih komunikacija. Popratni program uključuje, između ostalog, modne revije, izložbe, predavanja i panel diskusije.

Međunarodna konferencija o dizajnu automobila ugostit će neka od najvećih imena današnjice, program Produkteke bavit će se samoiniciranim dizajnerskim praksama i suradničkim projektima koji su doveli do nekih od najuspješnijih hrvatskih proizvoda, a na Sudnjem danu, u organizaciji udruge Boonika, uručit će se nagrade u trinaest kategorija: Velika ideja, copywriting, dizajn, web dizajn, ilustracija, 3D, interaktivni sadržaj, fotografija, režija, slika u pokretu, gluma, glazba i zvuk te mlada nada.

Cilj tjedna je umrežavanje, jačanje suradnje i otvaranje strukovnog dijaloga, pa će na Tjednu sudjelovati više od 70 predavača iz Hrvatske i svijeta.

Tjedan dizajna Zagreb otvara se 23. Travnja u 19 sati izložbom #tdzg Expo zona i bit će otvoren za posjetitelje svaki dan od 10.00 do 22.00 sati.

Na društvenim mrežama manifestaciju možete pratiti s hashtageom #tdzg, a više detalja o programu možete naći na njihovoj internet stranici.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari