Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Odlazak legendarnog Tonyja Soprana: Preminuo James Gandolfini!

20.06.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/TheSopranos

Foto: facebook.com/TheSopranos

James Gandolfini preminuo je u 51. godini života od posljedica srčanog udara, javljaju američki mediji. Legendarni glumac, najpoznatiji po ulozi mafijaškog šefa Tonyja Soprana, umro je u Rimu na godišnjem odmoru.

Gandolfini je za ulogu Tonyja Soprana osvojio čak tri Emmyja, a serija “The Sopranos” emitirana je od 1999. do 2007. godine. Gandolfini je još poznat i po ulogama u filmovima kao što su “In the Loop”, “Killing Them Softly”  i “Zero Dark Thirty”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari