Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Operation M.D. izdao novi singl

03.02.2015. Tin Đudajek
Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Kandaski bend Operation M.D. danas je objavio novi singl Shake Your CageOvo je prvi glazbeni uradak Operation M.D.-a nakon albuma “Birds + Bee Stingsi još nije poznato hoće li novi singl rezultirati novim albumom. Pjesmu je za sada moguće kupiti i poslušati preko usluge iTunes za 0.99 $.

Operation M.D. je sastav koji za sebe tvrdi da svira garage rock. Iako je u najnovijoj pjesmi moguće prepoznati rocka i nešto malo garagea ipak se ne bih složio da sviraju garage rock sudeći prema prva dva albuma te ću stoga ostati suzdržan po tom pitanju. Stalnu postavu čine Dr. Dynamite ( Jason ‘Cone’ McCaslin ), inače bassist još jednog kanadskog benda Sum 41 i Dr. Rocco ( Todd Morse ), gitarist Offspringa i H2oa. Obojici je Operation M.D .side project te su obojica u više intervjua izjavili kako su fokusirani na svoje prve, glavne bendove dok je Operation M.D. nastao i postoji kao zabava proizašla iz dugogodišnjeg poznanstva dvojice glazbenika. Predstoji nam čekati hoće li doktori krenuti u snimanje novog albuma, a do tada – “Shake Your Cage”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari