Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Operation M.D. izdao novi singl

03.02.2015. Tin ĐudajekVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Kandaski bend Operation M.D. danas je objavio novi singl Shake Your CageOvo je prvi glazbeni uradak Operation M.D.-a nakon albuma “Birds + Bee Stingsi još nije poznato hoće li novi singl rezultirati novim albumom. Pjesmu je za sada moguće kupiti i poslušati preko usluge iTunes za 0.99 $.

Operation M.D. je sastav koji za sebe tvrdi da svira garage rock. Iako je u najnovijoj pjesmi moguće prepoznati rocka i nešto malo garagea ipak se ne bih složio da sviraju garage rock sudeći prema prva dva albuma te ću stoga ostati suzdržan po tom pitanju. Stalnu postavu čine Dr. Dynamite ( Jason ‘Cone’ McCaslin ), inače bassist još jednog kanadskog benda Sum 41 i Dr. Rocco ( Todd Morse ), gitarist Offspringa i H2oa. Obojici je Operation M.D .side project te su obojica u više intervjua izjavili kako su fokusirani na svoje prve, glavne bendove dok je Operation M.D. nastao i postoji kao zabava proizašla iz dugogodišnjeg poznanstva dvojice glazbenika. Predstoji nam čekati hoće li doktori krenuti u snimanje novog albuma, a do tada – “Shake Your Cage”.

(Visited 54 times, 3 visits today)

Komentari