Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Operation M.D. izdao novi singl

03.02.2015. Tin Đudajek
Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Kandaski bend Operation M.D. danas je objavio novi singl Shake Your CageOvo je prvi glazbeni uradak Operation M.D.-a nakon albuma “Birds + Bee Stingsi još nije poznato hoće li novi singl rezultirati novim albumom. Pjesmu je za sada moguće kupiti i poslušati preko usluge iTunes za 0.99 $.

Operation M.D. je sastav koji za sebe tvrdi da svira garage rock. Iako je u najnovijoj pjesmi moguće prepoznati rocka i nešto malo garagea ipak se ne bih složio da sviraju garage rock sudeći prema prva dva albuma te ću stoga ostati suzdržan po tom pitanju. Stalnu postavu čine Dr. Dynamite ( Jason ‘Cone’ McCaslin ), inače bassist još jednog kanadskog benda Sum 41 i Dr. Rocco ( Todd Morse ), gitarist Offspringa i H2oa. Obojici je Operation M.D .side project te su obojica u više intervjua izjavili kako su fokusirani na svoje prve, glavne bendove dok je Operation M.D. nastao i postoji kao zabava proizašla iz dugogodišnjeg poznanstva dvojice glazbenika. Predstoji nam čekati hoće li doktori krenuti u snimanje novog albuma, a do tada – “Shake Your Cage”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari