Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Operation M.D. izdao novi singl

03.02.2015. Tin Đudajek
Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Foto: https://www.facebook.com/TheOperationMD

Kandaski bend Operation M.D. danas je objavio novi singl Shake Your CageOvo je prvi glazbeni uradak Operation M.D.-a nakon albuma “Birds + Bee Stingsi još nije poznato hoće li novi singl rezultirati novim albumom. Pjesmu je za sada moguće kupiti i poslušati preko usluge iTunes za 0.99 $.

Operation M.D. je sastav koji za sebe tvrdi da svira garage rock. Iako je u najnovijoj pjesmi moguće prepoznati rocka i nešto malo garagea ipak se ne bih složio da sviraju garage rock sudeći prema prva dva albuma te ću stoga ostati suzdržan po tom pitanju. Stalnu postavu čine Dr. Dynamite ( Jason ‘Cone’ McCaslin ), inače bassist još jednog kanadskog benda Sum 41 i Dr. Rocco ( Todd Morse ), gitarist Offspringa i H2oa. Obojici je Operation M.D .side project te su obojica u više intervjua izjavili kako su fokusirani na svoje prve, glavne bendove dok je Operation M.D. nastao i postoji kao zabava proizašla iz dugogodišnjeg poznanstva dvojice glazbenika. Predstoji nam čekati hoće li doktori krenuti u snimanje novog albuma, a do tada – “Shake Your Cage”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari