Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Prošlo je 10 godina od kada je Oprah svojoj publici "poklonila" 300 automobila!

13.09.2014. Laura Sinovčić
foto: screenshot

foto: screenshot

Na današnji datum 2004. godine, voditeljica talk showa Oprah Winfrey poklonila je cijeloj svojoj publici tada najnovije Pontiac G-6 sedan aute, svaki u vrijednosti od 28,500$. Sretnih 276 statista nisu slučajno izabrani. Naime, Oprah je u dogovoru s producentima odabrala prijavljene pojedince kojima je auto bio izrazito potreban, a nisu ga posjedovali zbog svoje financijske situacije. Nakon kultne scene u kojoj se Oprah dere “Everybody gets a car! Everybody gets a car!”, a publika vrišti i pada u delirij, jedan medijski ekspert epizodu je nazvao “jednom od najboljih promocijskih akcija u povijesti televizije”.

Nedugo nakon epizode, izbio je skandal. Za početak, auti nisu bili poklon od Oprah, već marketinški trik samog Pontiaca, koji se nadao ovim potezom povećati entuzijazam oko novih auta. Iako je kompanija platila državne poreze za svaki donirani auto, i dalje je svaki pojedinac u publici dugovao federalni porez u iznosu od 6000$. “Pobjednici” su u konačnici podigli kredite kako bi otplatili aute, mijenjali dobivene za neke jeftinije Pontiacove ili ih u konačnici prodali. “To i nije baš besplatan auto, dobili smo auto jeftiniji za 75%, ali to i dalje nije tako loša situacija”, zaključio je jedan od pobjednika.

Komentari