Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Organizatori posvetili 40. Telluride Film Festival Rogeru Ebertu

30.08.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: facebook.com

foto: facebook.com

Slavni filmski kritičar Roger Ebert koji je ranije ove godine preminuo u 70. godini postao je jedna od četiri osobe kojima je ovogodišnji festival u gorskom dijelu Colorada posvećen. Zvijezda filmske kritike, jedan od malobrojnih kritičara koji je u Hollywoodu dosegao status koji  glumci i redatelji čije filmove kritizirao i hvalio, godinama je posjećivao filmski festival u Telluride, malom gradskom gradiću, te ga kritikama njihovih prikazivanih filmova popularizirao među hollywoodskim velikanima. Tako je jednom prilikom Telluride opisao kao”Cannes koji je umro i otišao u raj”.

Ovogodišnji filmski festival, koji je počeo jučer, trajat će do 2. rujna. Među filmovima koji se prikazuju na festivalu, a koje možete očekivati i kao ozbiljne natjecatelje u ovogodišnjoj sezoni nagrada ističu se All Is Lost (J.C. Chandor), Inside Lleywn Lewis (braća Coen), Labor Day (Jason Reitman), Nebraska (Alexander Payne) te dobitnik Zlatne palme La Vie d’Adele.

 

 

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari