Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Originalna postava grupe Sugababes tajnom svirkom najavila povratak

01.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Osnivačice grupe Sugababes, Mutya Buena, Keisha Buchanan and Siobhan Donaghy, na novogodišnjoj svirci održanoj u londonskom klubu otpjevale su hitove iz vremena kada su pjevale zajedno. Prvo su otpjevale izmijenjenu verziju pjesme ”Overload”, potom prigodnu ”New Year” te Rihanninu pjesmu ”Diamonds”, a svirku su zatvorile pjesmom ”Freak like me”.

Iako grupa nema novog materijala, cure su napustile pozornicu obećavajući novi album u 2013. godini. Naziv albuma bit će Mutya Keisha Siobhan jer više ne posjeduju prava na ime Sugababes pod kojim trenutno nastupaju tri izvođačice koje ne čine originalnu postavu grupe. Nakon raspada grupe prije 12 godina, ovo je bio prvi put da su pjevačice imale zajednički nastup. Publika nije znala da će trio nastupiti jer su otpočetka predstavljene kao ”Specijalni gosti”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari