Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Orion Music Festival: Umjesto nepoznatog benda, na pozornici se pojavila Metallica!

10.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Metallica  je još jednom dokazala zašto je jedna od najvećih glazbenih ikona. U sklopu njihova festivala “Orion Music Festival 2013.”, umjesto nepoznatog benda “Dehaan” na jednom od manjih podija pojavile su se baš te legende metala i začuđenim posjetiteljima odsvirali svoj debitantski album “Kill ‘Em All” u cjelosti!

No ranije tog dana bend je izjavom putem Instagrama posjetiteljima dao naslutiti da se iza no-name benda skriva nešto više navodeći ih da nipošto ne propuste nastup jer bi mogli požaliti. Uz to, naziv “Dehaan” iznimno podsjeća na ime Danea Dehaana koji će glumiti u nadolazećem filmu “Metallica: “Through The Never 3D”.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari