Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Orion Music Festival: Umjesto nepoznatog benda, na pozornici se pojavila Metallica!

10.06.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Metallica  je još jednom dokazala zašto je jedna od najvećih glazbenih ikona. U sklopu njihova festivala “Orion Music Festival 2013.”, umjesto nepoznatog benda “Dehaan” na jednom od manjih podija pojavile su se baš te legende metala i začuđenim posjetiteljima odsvirali svoj debitantski album “Kill ‘Em All” u cjelosti!

No ranije tog dana bend je izjavom putem Instagrama posjetiteljima dao naslutiti da se iza no-name benda skriva nešto više navodeći ih da nipošto ne propuste nastup jer bi mogli požaliti. Uz to, naziv “Dehaan” iznimno podsjeća na ime Danea Dehaana koji će glumiti u nadolazećem filmu “Metallica: “Through The Never 3D”.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Komentari