Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Orion Music Festival: Umjesto nepoznatog benda, na pozornici se pojavila Metallica!

10.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Metallica  je još jednom dokazala zašto je jedna od najvećih glazbenih ikona. U sklopu njihova festivala “Orion Music Festival 2013.”, umjesto nepoznatog benda “Dehaan” na jednom od manjih podija pojavile su se baš te legende metala i začuđenim posjetiteljima odsvirali svoj debitantski album “Kill ‘Em All” u cjelosti!

No ranije tog dana bend je izjavom putem Instagrama posjetiteljima dao naslutiti da se iza no-name benda skriva nešto više navodeći ih da nipošto ne propuste nastup jer bi mogli požaliti. Uz to, naziv “Dehaan” iznimno podsjeća na ime Danea Dehaana koji će glumiti u nadolazećem filmu “Metallica: “Through The Never 3D”.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Komentari