Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Nagrade

Osvoji ulaznice za Antivalentinovo 2 i zakašnjelo Valentinovo s Belanom (2) u Domu Sportova

07.02.2017. Ziher.hrFoto: Goran Berović

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače u Domu sportova. I ovoga će puta zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock svirkom biti LET3 kojima će se pridružiti Psihomodo Pop, Stampedo i S3NGS.

“Stampedo je za ljubav no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje! Dođite ranije na Stampedo! Mi NEĆEMO biti PREDGRUPA! Mi ćemo biti PREDIGRA, a za žene to je više od pola posla!” najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice.

Zakašnjelo Valentinovo 2

Na istoj lokaciji 25. 2. Belan slavi 20 godina s Fiumensima koji čine fantastični glazbenici Olja Dešić, Vedran Križan i Leo Rumora. Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje valentinovske koncerte uvijek priprema poseban program. Koncert u Domu sportova, ujedno će biti i najveći samostalni koncert u Neninoj karijeri, nakon niza rasprodanih malih Domova sportova, nekoliko dvorana Lisinski i niza drugih najprestižnijih pozornica u zemlji. Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk i, kao i do sada, cijeli niz nezaboravnih pjesama.

Uoči koncerta Neno Belan će objaviti i novi album, na kojem će se naći pjesme kojima je u posljednje vrijeme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita Sanjaj, dueta sa Majom Posavec Tvoj glas, hit singlova Jer je pjesma dio nas, Anđela anđele, Ulicama grada (pjesma sreće), ali i nezaboravna izvedba Vino noći u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Ziher svojim čitateljima poklanja 2×2 ulaznice za oba koncerta. Njih će osvojiti romantici koji na Ziherovom Facebooku ispod objave nagradnjače tagiraju one u čijim bi naručjima voljeli biti dok pjeva Mrle, odnosno Belan (obavezno naznačite na koji koncert želite). Dobitnike izvlačimo u srijedu u podne!

(Visited 222 times, 1 visits today)

Komentari