Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Nagrade

Osvojite ulaznice za koncert Morrisseya u Ljubljani 10. listopada

20.08.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/Morrissey

Lider kultnih The Smiths, Morrissey, ponovno se vraća na naše prostore. Zimi prošle godine nas je posjetio u Zagrebu, a sada dolazi 10. listopada napuniti Halu Tivoli u Ljubljani. Svojim osebujnim vokalom Morrissey plijeni pažnju glazbene scene još od ranih osamdesetih u Smithsima. Usprkos činjenici da su izdali samo četiri diskografska uratka, Smithsi su i dan danas zapamćeni kao jedan od ponajboljih bendova osamdesetih godina prošlog stoljeća te su izvršili gotovo nemjerljiv utjecaj na buduće generacije glazbenika. Bendovi poput Placeba, Oasisa, Radioheada, Deftonesa te bezbroj drugih i dalje relevantnih glazbenika, navelo je upravo Smithse ali i Morrisseyev solo rad kao veliku inspiraciju za svoje djelovanje. Prošle je godine objavio svoj deseti uzastopni album ”World Peace Is None Of Your Business”. Njegovi koncerti poznati su po tome da su energični i nabijeni emocijama te ispunjeni hitovima iz svih faza njegovog rada.

Foto: facebook.com/mars.koncerti.9/photos

Foto: facebook.com/mars.koncerti.9/photos

Early bird ulaznice (36 €) i early bird fan pit ulaznice (50,50 €) u Hrvatskoj se mogu kupiti do 21.8. ili do rasprodaje kontingenta u Dallas Music Shopovima te preko web shopa www.eventim.hr, dok će na svim ostalim Eventimovim prodajnim mjestima biti dostupne od 21.8. po sljedećim cijenama: 43 € / 48 € (ulaznica sa slikom ”memory ticket”), za fan pit 49 €/ 54 € (ulaznica sa slikom ”memory ticket”), a VIP ulaznice će biti dostupne po cijeni 59 € i uključivat će printanje u vizualno interesantnijem obliku.

Morrissey je tijekom svoje karijere napisao pregršt stihova koji su istinski dotaknuli obožavatelje, a na taj način skladao i pjesme koje su spasile život, baš kao što i pjeva u uspješnici The Smithsa Rubber Ring. Kako bismo vas pak mi malo razveselili u ove tmurne, više ne tako ljetne dane, dijelimo 1×2 ulaznice za koncert u Ljubljani, a sukladno s tim, sve što trebate učiniti jest napisati svoje ime i prezime u komentare te izdvojiti neki od njegovih stihova koji vas je posebno očarao i obrazložiti zašto ste baš taj stih odabrali. Također, ako već niste, trebate lajkati i Ziherovu Facebook stranicu. Između svih obrazloženja koja zaprimimo izvući ćemo jednog sretnog dobitnika 27. kolovoza.

(Visited 406 times, 1 visits today)

Komentari