Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Osvojite upad na koncert Onyxa ovog petka u Aquariusu

10.09.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/onyxdomain
Vrijeme čitanja: 2 minute

Američki hardcore reperi, Onyx, dolaze nam ponovno u Zagreb ovog petka, 11. rujna, u Aquarius povodom predstavljanja svog novog EP-a “Against All Authorities”!

Onyx čine Sticky Fingaz & Fredro Starr, a formirani su 1988. a svoj debi singl izdaju 1990. pod nazivom “Ah, And We Do It Like This” . Fedro Starr i Sticky Fingaz odlaze sa demo izdanjem do Run DMC-a i Def Jam-a te u 1992. godini izdaju svoj prvi singk “Throw ya Gunz”. Pjesma prima sve pohvale kod kritike i publike te postiže izuzetan uspjeh i van Amerike. 1993. je uslijedio debi album “Bacdafucup” s himnom “Slam” za koju osvajaju brojne nagrade poput one “Soul Train’s album of the year”, MTV nagradu i dr.

U 1995. godini izdaju svoj drugi album “All we got iz Us” kojeg prestižni magazin Vibe svrstava u najbolji producirani hip-hop album u 1995. te kao jedan od najboljih hip-hop albuma ikad. Onyx svoj treći album “Shot ‘Em Down” izdaju u 1998. godini na kojem gostuju velikani hip-hop scene poput: DMX, Method Man, Reakwon, 50 Cent, Noreaga, Big Pun i dr. Slijede “Bacdafucup part II” (2002.), “Triggernometry” (2003.), te nedavni album “Wakedafucup” iz 2014. koji je proglašen od strane kritičara za jedan od najboljih hip-hop albuma te godine.
Uvijek nepredvidljivi te super energični Onyxi izvodit će svježe materijale s EP-a #AGAINSTALLAUTHORITIES na istoimenoj europskoj turneji.

Sticky Fingazu i Fredro Staruu će se na bini, kao predgrupa, pridružiti i zagrebačka underground skupine 40 Industry, Tibor i Krv Istoka. Za zagrijavanje i after zadužen je voditelj Blackout Radio Show-a te jedan od organizatora Fresh Island festivala – DJ Phat Phillie. 40 Industry je hip hop skupina iz Dubrave koji imaju vrlo specifičan zvuk te vizualni stil. Od MC-a skupinu čine Bendicod, Šole Bog, Pendrek, Lobje i Bolest dok im se za vizualni identitet pobrinula vlastita 40crew graffiti ekipa, a produkciju im potpisuje DJ Bero Zmay.

Tibor je nedavno izbacio album “Pacino” koji mu je u cijelosti producirao nagrađivani producent Flowdeep.

Dečki iz Dubrave, punim imenom Krv Istoka RTC , prošle godine su izdali album “Klošarska Narav”, a 2015. je bila rezervirana za “Beton Mixtape vol. 1”.

Cijena karte iznosi 60 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta ćeš morati izdvojiti 100 kuna. Karte nabavi na svim prodajnim mjestima Eventim, a vrata Aquariusa se otvaraju u 21h.

Kartu možete osvojiti tako da ispod objave ovog članka na Ziherovom Facebook profilu ostavite vaše ime i prezime, a dobitnika izvlačimo već sutra pa požurite.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari