Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Otkazano snimanje filma Hellboy 3

10.04.2013. Nela Baričević
Hellboy3

Foto: facebook.com

Na razočarenje fanova koji su se nadali trećem nastavku Hellboya, kreator stripa, Mike Mignola, odbacio je tu mogućnost.

Hellboy 3 neće se snimati, barem prema riječima spomenutog tvorca tog vragolastog, crveno obojenog, junaka. U razgovoru s Comic Book Resources, Mignola je izjavio da će odnosi s javnošću imati velikog posla oko, kako kaže, neprestanog objašnjavanja da Hellboy neće dobiti svoj treći nastavak.

Međutim, očito kreatori same priče nisu uvijek ti koji su i najbolje informirani. Čini se da redatelj Guillermo del Toro i Ron Perlman, glumac koji utjelovljuje glavnog junaka, pokušavaju smisliti način na koji bi realizirali i treći dio. Shodno tome, del Toro je nedavno za MTV rekao sljedeće: “Teško je naći nekoga tko će ga financirati. On je najveći od tri filma. Hellboy postaje zvijer apokalipse. Ako imate bogatog ujaka sa 130 milijuna $…“

Problem financiranja ne čudi s obzirom na to da se ne radi o velikom filmskom hitu, a film iziskuje velika novčana sredstva. Ostaje još jedna mogućnost, veliki uspjeh Pacific Rima, koji bi del Toru eventualno otvorio put za pokretanje ovog projekta.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari