Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Otkazano snimanje filma Hellboy 3

10.04.2013. Nela Baričević
Hellboy3

Foto: facebook.com

Na razočarenje fanova koji su se nadali trećem nastavku Hellboya, kreator stripa, Mike Mignola, odbacio je tu mogućnost.

Hellboy 3 neće se snimati, barem prema riječima spomenutog tvorca tog vragolastog, crveno obojenog, junaka. U razgovoru s Comic Book Resources, Mignola je izjavio da će odnosi s javnošću imati velikog posla oko, kako kaže, neprestanog objašnjavanja da Hellboy neće dobiti svoj treći nastavak.

Međutim, očito kreatori same priče nisu uvijek ti koji su i najbolje informirani. Čini se da redatelj Guillermo del Toro i Ron Perlman, glumac koji utjelovljuje glavnog junaka, pokušavaju smisliti način na koji bi realizirali i treći dio. Shodno tome, del Toro je nedavno za MTV rekao sljedeće: “Teško je naći nekoga tko će ga financirati. On je najveći od tri filma. Hellboy postaje zvijer apokalipse. Ako imate bogatog ujaka sa 130 milijuna $…“

Problem financiranja ne čudi s obzirom na to da se ne radi o velikom filmskom hitu, a film iziskuje velika novčana sredstva. Ostaje još jedna mogućnost, veliki uspjeh Pacific Rima, koji bi del Toru eventualno otvorio put za pokretanje ovog projekta.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari