Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Vizart

Otvara se 11. Velesajam kulture

07.12.2014. Jelena Kovačev
Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Otvara se 11. Velesajam kulture, tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra. Održat će se od 11. do 13.12. Jedna od zanimljivosti nalazit će se u Galeriji SC, rad Davora Sanvincentija. Autor koristi znanja iz područja astrofotografije, zvučne geometrije i antropologije. Audiovizualno-fizička instalacija izdvojit će posjetitelje od vanjskog svijeta i priuštiti im neponovljivo zvjezdano iskustvo.

Osim toga, održat će se niz predavanja i prezentacija, jedna od njih je Reci više u kojoj će niz mladih stručnjaka prezentirati svoj rad. Otvorene forme, naglašava potrebu jačanja i upoznavanja mladih autora i kreativaca. Prozvani prezenteri u 15 slika predstavit će svoj rad, a svakoj slici trajanje je 25 sekundi. Nakon prezentacija svi su pozvani na druženje, uz dijalog s autorima. Sudjeluju Zlatko Burić Kićo, Henning Frimann, Lea Vene, Davor Sanvicenti, Maja Čule

Ulaz na sva događanja je besplatan. Više o događanjima na Velesajmu kulture na linku.

Foto: Facebook/Velesajam kulture

Foto: Facebook/Velesajam kulture

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari