Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Vizart

Otvara se 11. Velesajam kulture

07.12.2014. Jelena Kovačev
Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Otvara se 11. Velesajam kulture, tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra. Održat će se od 11. do 13.12. Jedna od zanimljivosti nalazit će se u Galeriji SC, rad Davora Sanvincentija. Autor koristi znanja iz područja astrofotografije, zvučne geometrije i antropologije. Audiovizualno-fizička instalacija izdvojit će posjetitelje od vanjskog svijeta i priuštiti im neponovljivo zvjezdano iskustvo.

Osim toga, održat će se niz predavanja i prezentacija, jedna od njih je Reci više u kojoj će niz mladih stručnjaka prezentirati svoj rad. Otvorene forme, naglašava potrebu jačanja i upoznavanja mladih autora i kreativaca. Prozvani prezenteri u 15 slika predstavit će svoj rad, a svakoj slici trajanje je 25 sekundi. Nakon prezentacija svi su pozvani na druženje, uz dijalog s autorima. Sudjeluju Zlatko Burić Kićo, Henning Frimann, Lea Vene, Davor Sanvicenti, Maja Čule

Ulaz na sva događanja je besplatan. Više o događanjima na Velesajmu kulture na linku.

Foto: Facebook/Velesajam kulture

Foto: Facebook/Velesajam kulture

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari