Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Otvara se 11. Velesajam kulture

07.12.2014. Jelena KovačevVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Foto: Facebook/ Velesajam kulture

Otvara se 11. Velesajam kulture, tradicionalna manifestacija Kulture promjene Studentskog centra. Održat će se od 11. do 13.12. Jedna od zanimljivosti nalazit će se u Galeriji SC, rad Davora Sanvincentija. Autor koristi znanja iz područja astrofotografije, zvučne geometrije i antropologije. Audiovizualno-fizička instalacija izdvojit će posjetitelje od vanjskog svijeta i priuštiti im neponovljivo zvjezdano iskustvo.

Osim toga, održat će se niz predavanja i prezentacija, jedna od njih je Reci više u kojoj će niz mladih stručnjaka prezentirati svoj rad. Otvorene forme, naglašava potrebu jačanja i upoznavanja mladih autora i kreativaca. Prozvani prezenteri u 15 slika predstavit će svoj rad, a svakoj slici trajanje je 25 sekundi. Nakon prezentacija svi su pozvani na druženje, uz dijalog s autorima. Sudjeluju Zlatko Burić Kićo, Henning Frimann, Lea Vene, Davor Sanvicenti, Maja Čule

Ulaz na sva događanja je besplatan. Više o događanjima na Velesajmu kulture na linku.

Foto: Facebook/Velesajam kulture

Foto: Facebook/Velesajam kulture

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari