Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Outlook festival skoro rasprodan

15.08.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
outlook2

Foto: Facebook

Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, Outlook festival, dobitnik nagrade za najbolji festival europskog kontinenta i prema izboru BBC-a jedan od 10 najboljih svjetskih festivala 2013. koji se održava od 29.08. do 02.09. na jedinstvenoj lokaciji poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule, uskoro će biti rasprodan.

U prodaji je ostalo manje od 500 festivalskih ulaznica koje još uvijek po povoljnijim cijenama za posjetitelje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Srbije i Slovenije možete kupiti po cijeni od 750 kuna putem interneta i na ovlaštenim prodajnim mjestima: Zagreb Tvornica Kulture (Mali Pogon) – Šubićeva 2, PUNKT – Preradovićeva 1, PUNKT – Branimir centar, Churchill shop – City centar West…

Usmjeren na aktualna i poznata svjetska imena dub, hip-hop, reggae, drum’n’bass, dubstep, dancehall, jungle, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektroničke glazbe, glazbeni program Outlook festivala odvija se na 12 dnevnih i noćnih pozornica i na 54 zabava na brodovima sa impresivnim brojem od preko 500 izvođača.

Nastao iz skromnih početaka, u malo vremena nezavisni Outlook festival ostvario je nevjerovatan festivalski «boom» i svjetsku popularnost, zahvaljujući vrhunskom glazbenom programu i organizaciji, odličnoj atmosferi i jedinstvenoj lokaciji. Održavajući se na polutoku Punta Christo i na istoimenoj napuštenoj austro-ugarskoj tvrđavi iz 19. stoljeća okruženoj prekrasnim plažama, s pogledom na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni, Outlook sa svojim živopisnim pozornicama pod nazivima Harbour, Fort Arena, Mungos Arena, The Moat, Outside the fort, Courtyard, Dungeon, The Ballroom, The Beach, The Clearing, House of Dub…zabavama na brodovima, brojnim popratnim zabavnim, kulturnim i turističkim sadržajima, umjetničkom kolonijom ArtLook, kampom smještenim na obali… nudi jedinstveno festivalsko iskustvo, što su i prepoznale tisuće inozemnih posjetitelja iz više od sedamdeset zemalja svijeta, kao i stotine inozemnih medija koji stižu u Pulu.

Satnica nastupa izvođača na koncertu otvorenja u pulskoj Areni

Outlook festival po prvi puta započinje spektakularnim koncertom otvorenja u pulskoj Areni u srijedu28.08.2013. Šesti najveći amfiteatar u svijetu star preko 2 tisuće godina ovom će prilikom ekskluzivno ugostiti The Original Wailers, legende reggae glazbe koji su nastupali s Bob Marleyem i koji će za ovu priliku izvesti kultni album „Exodus“, Grandmaster Flasha, jednog od temelja hip hop kulture zaslužnog za originalne njujorške Block Party setove, Earl Gatesheada  svjetski poznatog dub reggae selektora i njegov Trojan Soundsystem, te  J Rocca, jednog od najboljih svjetskih DJ-a i osnivača The World Famous Beat Junkies.

19:00-19:45 Earl Gateshead
19:45 -20:30 J Rocc
20:30-21:45 Grandmaster Flash
22:00-23:00 The Original Wailers
23:00-01:00 Earl Gateshead & J Rocc

Ulaznice za spektakularno otvorenje su također skoro rasprodane, a mogu se kupiti po cijeni od 135 kuna.
Za festivalske posjetitelje Outlook je organizirao brzi i jednostavan prijevoz brodom s festivalske lokacije do Arene i natrag po cijeni od 50 kuna. Brodovi kreću s glavne pozornice Harbour odnosno štinjanske luke i plove do glavne luke u Puli udaljene samo dvije minute hoda od amfiteatra Arene.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari