Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Paul Weller: Okupljanje benda The Jam bilo bi apsurdno!

06.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Paul Weller potvrdio je da se The Jam neće ponovno sastati, barem što se tiče sviranja. Weller kaže da se divi bendovima poput The Rolling Stonesa koji i dalje ”rokaju” u svojim kasnim šezdesetima i priznaje da on to ne bi mogao. Dodaje i da ne bi htio izvoditi pjesme koje su stare preko 30 godina.

Weller je u prošlosti odbio milijune koje su nudili za ponovno okupljanje benda koji se raspao 1982. te kaže da sumnja da će novac ikada promijeniti njegovo mišljenje o toj temi. ” Nema šanse da će se to dogoditi. Ne možeš takve stvari obnavljati, uostalom zašto bi? Bilo bi smiješno vidjeti pedesetogodišnjake kako skaču po pozornici”, izjavio je Paul Weller.

Za magazin NME, izjavio je kako mu se u zadnje vrijeme počela sviđati indie glazba koja je zadnjih godina bila dosta loša te je dodao kako je oduševljen gitaristom benda The Strypes.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari