Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Pavel promovira novi album “Družba krivih odluka” u Tvornici kulture

25.05.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/Pavel

Grupa Pavel nedavno je objavila novi studijski album, “Družba krivih odluka“, a sada je došlo i vrijeme koncertne promocije albuma. Pjesme “Družbe krivih odluka” zaživjet će na pozornici Tvornice kulture u subotu, 27. svibnja. S albuma su već četiri singla dobro poznata publici – Poslije nas, Vrijeme života, Lažu devedesete i Ljubav, a ovih je dana predstavljen i peti singl s pratećim video spotom.

Junaci Hatzove ulice generacijska je pjesma o svima koji su činili i čine društvo koje je svoje dane i noći većinom provodilo u Aljošinom bivšem stanu u Hatzovoj ulici. Većina pjesama s novog albuma referira se upravo na osjećaj pripadnosti i sigurnosti koju pruža prijateljstvo i slatko – gorki osjećaj prolaznosti vremena s ljudima čije su karakteristike nekad bile one muzičara, studentice ili sanjara, a danas su postali očevi i majke. Selidbom iz stana zaključeno je jedno veliko poglavlje života koje je bilo inspiracija za novi album. Spot za pjesmu režirao je Porinom nagrađeni redatelj Boris Sekulić, snimao Rino Barbir, a montirao Filip Meštrović.

“Družba krivih odluka” je treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon “I mi smo došli na red” prije tri godine i koncertne promocije albuma “Od prve zvijezde ravno” u ožujku 2013. godine. “Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošlo je tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli”, izjavio je frontmen benda Aljoša Šerić.

Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bendu će se na pozornici kao gosti pridružiti Maja Posavec i Greenhouse Blues Band Brass koji će pojačati standardnu postavu i s njima izvesti sve hitove iz dosadašnje karijere, od Zbog tebe, Čuvaj me i Autentično osrednji do pjesama s albuma „Družba krivih odluka“. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, u Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1), po cijeni od 70 kuna, dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 90 kuna.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari