Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Penetracija post blagdanske depresije u Warehouseu!

03.01.2013. Borna Molnar-Erhatić

warehouse

Za sve one kojima se jetra regenerirala od novogodišnjih veselica i već ih polako hvata post blagdanska depresija, Warehouse sprema feštu! Naime ovu subotu (5.1.2013.)  u prostorijama skate parka uz jeftinu cugu i popust na novu i staru Warehouseovu robu nastupaju 4 benda.

Varaždinskim groove metalcima Cold Snapu će ovo biti prvi nastup nakon duže koncertne stanke, a kao potporu dovode mlađe gradske kolege The Hangover, koji uz autorske punk rock pjesme publiku razvesele sa pokojom blink 182 obradom . Za sve poklonike lugar metala tu je Penetracija iz Našica, bend duhovitih tekstova i zajebane glazbe, a nešto moderniju inačicu metala odsvirat će zagrebački Free Ride!

Za one koji ne znaju, Warehouseov skate park se nalazi u Slavonskoj 3.

Upad je 30kn i nema pretprodaje.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari