Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Penetracija post blagdanske depresije u Warehouseu!

03.01.2013. Borna Molnar-ErhatićVrijeme čitanja: 1 minuta

warehouse

Za sve one kojima se jetra regenerirala od novogodišnjih veselica i već ih polako hvata post blagdanska depresija, Warehouse sprema feštu! Naime ovu subotu (5.1.2013.)  u prostorijama skate parka uz jeftinu cugu i popust na novu i staru Warehouseovu robu nastupaju 4 benda.

Varaždinskim groove metalcima Cold Snapu će ovo biti prvi nastup nakon duže koncertne stanke, a kao potporu dovode mlađe gradske kolege The Hangover, koji uz autorske punk rock pjesme publiku razvesele sa pokojom blink 182 obradom . Za sve poklonike lugar metala tu je Penetracija iz Našica, bend duhovitih tekstova i zajebane glazbe, a nešto moderniju inačicu metala odsvirat će zagrebački Free Ride!

Za one koji ne znaju, Warehouseov skate park se nalazi u Slavonskoj 3.

Upad je 30kn i nema pretprodaje.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari