Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Penetracija post blagdanske depresije u Warehouseu!

03.01.2013. Borna Molnar-Erhatić

warehouse

Za sve one kojima se jetra regenerirala od novogodišnjih veselica i već ih polako hvata post blagdanska depresija, Warehouse sprema feštu! Naime ovu subotu (5.1.2013.)  u prostorijama skate parka uz jeftinu cugu i popust na novu i staru Warehouseovu robu nastupaju 4 benda.

Varaždinskim groove metalcima Cold Snapu će ovo biti prvi nastup nakon duže koncertne stanke, a kao potporu dovode mlađe gradske kolege The Hangover, koji uz autorske punk rock pjesme publiku razvesele sa pokojom blink 182 obradom . Za sve poklonike lugar metala tu je Penetracija iz Našica, bend duhovitih tekstova i zajebane glazbe, a nešto moderniju inačicu metala odsvirat će zagrebački Free Ride!

Za one koji ne znaju, Warehouseov skate park se nalazi u Slavonskoj 3.

Upad je 30kn i nema pretprodaje.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari