Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Dobar rap i širenje ljubavi uz Phat KSET i Deyu

23.01.2013. Iva Lapić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Dvojac kojeg je spojila ljubav prema hip hopu su upravo Dj Cill i DJ No def. Zajedničkim snagama počeli su „gurati „ projekt pod nazivom Phat kset. Cilj projekta je dobra zabava , opušteno benganje i širenje hip hop kulture .

Ovoga puta gost na Phat ksetu biti će Deyo 27-godišni mladi Vinkovački MC. Punim imenom Dejan Starčević predstavlja mladoga rapera koji je sa svojim rado počeo 2000. godine ,a 20.12.2012 je izdao svoj prvi samostalni album pod nazivom „ Samo ljubav“. U svojem reperskom opusu ima više suradnji s lokalnim reperima , a i onima iz drugih dijelova Hrvatske.Član je grupe Skroz Na Skroz, a i voditelj je rap emisije na radiju pod nazivom Black Thing.

Deyu i njegovu live izvedbu novog albuma „ Samo ljubav“ možete poslušati u Ksetu 26.01.2012 godine. Početak programa Phat kseta zakazan je za 22 sata, a karte se mogu kupiti na blagajni Kseta po cijeni od 15 kn prije ponoći te 20 kn poslije ponoći.

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari