Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Dobar rap i širenje ljubavi uz Phat KSET i Deyu

23.01.2013. Iva Lapić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Dvojac kojeg je spojila ljubav prema hip hopu su upravo Dj Cill i DJ No def. Zajedničkim snagama počeli su „gurati „ projekt pod nazivom Phat kset. Cilj projekta je dobra zabava , opušteno benganje i širenje hip hop kulture .

Ovoga puta gost na Phat ksetu biti će Deyo 27-godišni mladi Vinkovački MC. Punim imenom Dejan Starčević predstavlja mladoga rapera koji je sa svojim rado počeo 2000. godine ,a 20.12.2012 je izdao svoj prvi samostalni album pod nazivom „ Samo ljubav“. U svojem reperskom opusu ima više suradnji s lokalnim reperima , a i onima iz drugih dijelova Hrvatske.Član je grupe Skroz Na Skroz, a i voditelj je rap emisije na radiju pod nazivom Black Thing.

Deyu i njegovu live izvedbu novog albuma „ Samo ljubav“ možete poslušati u Ksetu 26.01.2012 godine. Početak programa Phat kseta zakazan je za 22 sata, a karte se mogu kupiti na blagajni Kseta po cijeni od 15 kn prije ponoći te 20 kn poslije ponoći.

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari