Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Phat Kset predstavlja: Dj Udo Breanner

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Phat Kset ovoga puta predstavlja Dj-a  Udo Brennera koji dolazi iz Ljubljane. Avanturist koji je stopirajući  proputovao pola  Europe  te posjetio mnoštvo odličnih koncerata. Njegova  Dj karijera počela je nakon povratka sa putovanja iz Mexica. Nakon istog počeo je puštati muziku po  lokalnim bircevima te je u to vrijeme maštao o  radijskoj emisiji.

Nakon nekog vremena, točnije 2006.  njegove želje su se ostvarile i počeo je voditi emisiju Zeleno sonce.  Uz pomoć Jize jednom mjesečno  organizira  partye u Gala Hali (SLO)  koje  nose ime  radijske emisije.

Uz dragog nam gosta na pozornici će biti Dj Cill i Dj NODF koji će kao i svakoga puta naše uši počastiti bogatim muzičkim repertoaro . Za večeras je naravno najavljena  tona dobrog Funka i Hip hopa. Ulaz se otvara u  u 22. Upad ce se naplaćivati 20 kn  do 23 sata, a  poslije ponoći 25 kn.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari