Istaknuto
19.10.2017.

Večeras se u Francuskom paviljonu otvara izložba međunarodno priznate multimedijalne umjetnice OKO, povodom čega smo ukratko popričali s autoricom.

11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

Glazba

Phat Kset predstavlja: Dj Udo Breanner

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Phat Kset ovoga puta predstavlja Dj-a  Udo Brennera koji dolazi iz Ljubljane. Avanturist koji je stopirajući  proputovao pola  Europe  te posjetio mnoštvo odličnih koncerata. Njegova  Dj karijera počela je nakon povratka sa putovanja iz Mexica. Nakon istog počeo je puštati muziku po  lokalnim bircevima te je u to vrijeme maštao o  radijskoj emisiji.

Nakon nekog vremena, točnije 2006.  njegove želje su se ostvarile i počeo je voditi emisiju Zeleno sonce.  Uz pomoć Jize jednom mjesečno  organizira  partye u Gala Hali (SLO)  koje  nose ime  radijske emisije.

Uz dragog nam gosta na pozornici će biti Dj Cill i Dj NODF koji će kao i svakoga puta naše uši počastiti bogatim muzičkim repertoaro . Za večeras je naravno najavljena  tona dobrog Funka i Hip hopa. Ulaz se otvara u  u 22. Upad ce se naplaćivati 20 kn  do 23 sata, a  poslije ponoći 25 kn.

 

Komentari