Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Pips, Chips & Videoclips najavili setlistu i satnicu za Dom sportova

14.11.2014. Ziher.hr
Foto: Press / Saša Huzjak

Foto: Press / Saša Huzjak

Na koncertu u Domu sportova 6. prosinca, najvažnijoj večeri njihove karijere, Pipsi će pred publiku iznijeti najbolje iz protekle 22 godine na sceni. Pripremljen je program od čak 24 pjesme u trajanju od dva i pol sata te je potvrđena službena satnica svirke.

Najvažniji koncert svoje karijere PipsChips&Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije, imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u “rupi”.

Mjesto na setlisti našli su Dementor, Na putu prema dole, Gume na kotačima, Htio bi da me voliš, Malena, Ljubav, Dan, mrak, Plači, 2×2, pa i Pjevač Beatlesa & Stonesa, kao i brojne druge. Dobar dio set liste grupa će “testirati” prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20:00. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21:00, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

Kao svojevrsno zagrijavanje PipsChips&Videoclips i Radio 101 poklanjaju kompilaciju pjesama iz kompletne karijere najvećeg zagrebačkog rock benda. Kompilacija “Sve što vole mladi” može se potpuno besplatno skinuti sa sitea www.radio101.hr do 31. prosinca.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok im se na dan koncerta cijena penje na 90 kn.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari