Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Pixies našli novu basisticu Kim!

02.07.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: pixies_facebook.com/pixies.jpg

Foto: pixies_facebook.com/pixies.jpg

Jedna Kim otišla, druga došal! Nakon što je originalna basistica Pixiesa napustila bend, službeno je potvrđeno da će na njeno mjesto doći Kim Shattuck. Tako će se nova Kim pridružiti bendu na europskoj turneji, na basu i bek vokalima. Shattuck je trenutno u bendu the Muffs, koji su do sada izdali pet studijskih albuma, uključujući ”Really Really Happy” iz 2004. godine. Prije osnivanja the Muffsa, svirala je s Pandorama, ženskim sastavom koji je bio dio  takozvane ”Paisley Underground indie scene” 80-ih u Los Angelesu.

Pixies će s europskom turnejom startati 29. rujna u Parizu i završiti 24. studenoga u Londonu. Bend je obećao nove pjesme i najavio iznenađenja na pozornici. ”Uz svima omiljene pjesme, svirat ćemo pjesme koje godinama nismo svirali i one koje nikada nismo odsvirali uživo… Uvježbali smo otprilike 80 pjesama, tako da možemo promijeniti set listu u zadnjoj minuti, ako tako poželimo. Jako se veselimo ovoj turneji.”, izjavio je pjevač Black Francis.

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari