Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Planira se snimanje remakea filma “Ben-Hur”

17.01.2013. Ora InesVrijeme čitanja: 1 minuta
http://www.facebook.com/BenHurFan/photos

http://www.facebook.com/BenHurFan/photos

Filmski studio Metro Goldwyn Mayer (MGM), kako prenose strani mediji, planira snimiti remake filma “Ben-Hur”. Radnja se fokusira na židovskog princa Judaha Ben-Hura koji bude prodan u roblje i koji se zaklinje na osvetu protiv svojih krvnika. Priča će se jednim dijelom dotaknuti i Isusa Krista, kojeg Ben-Hur sreće nekoliko puta tokom svog putovanja, prenosi Klix.

Film će biti baziran na scenariju Keitha Clarkea, koji je pak adaptiran prema romanu Lewa Wallacea iz 1880. godine, pod imenom “Ben-Hur: A Tale of the Christ”. Roman je prvi put adaptiran za nijemi film 1925. godine, a najpoznatija je adaptacija, nagrađena s 11 Oscara, ona iz 1959. godine s Charltonom Hestonom u glavnoj ulozi. Premda su svi već čuli za ovaj film, nakon srpskog nagrađivanog filma ”Parada” svi su ga odlučili pogledat ponovno, baš zbog Limunove ljubavi prema ovom filmu i tvrdnje njegovih ”prijatelja” da je film pun homoseksualnih detalja !

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari