Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Nagradnjača: Pobjednik Nucomersa 2013., četrnaestogodišnji Viatori, gostovat će na prvom ovosezonskom CFSN DJs partyju

03.11.2014. Ziher.hr
Foto: CFSN

Foto: CFSN

CFSN često svoju sezonu ranije zatvara i kreće na mnoge proljetne i ljetne festivale. Počevši od MAD In Belgradea, preko najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, vraćaju se obalom valovima Soundwavea, Gardena, Outlooka, Dimensionsa u Zagreb.

Jesen je hitro nakesila zube, pokazala svoje hladno lice i opasno zaprijetila riječima: “dosta je bilo skitnice, zasučite rukave i primite se posla”. Od sada na dalje, pripremaju vam samo najfinije klupske i ne samo klupske poslastice.

Sezonu otvaraju mjesečnim CFSN DJs eventima, pa će 7. studenog u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night,kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil.

Cijena ulaznice iznosi 30kn.

Početak u ponoć, kraj u 7h.

O CFSN DJ-ima:

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.

Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim.

Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon, a njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova.

Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka s preko 30 DJ-eva i 24h web streamingom.

Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti čiji se 10. nastavak očekuje za kojih mjesec dana.

Ziher svojim čitateljima poklanja 2×1 upad. Sve što trebate učiniti jest upisati svoje ime i prezime u komentar ispod članka, a dobitnike ćemo objaviti u četvrtak 6. studenog, , u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari