Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Počinje 8. MAXtv Filmomanija: Svi filmski festivali na jednoj reviji

18.09.2014. Ziher.hr
foto: MAXtv Filmomanija

foto: MAXtv Filmomanija

Od ovoga četvrtka 18. rujna svi ljubitelji kvalitetnog filma, odnosno sedme umjetnosti, konačno će doći na svoje jer u Zagrebu, ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol započinje osma po redu revija dobrog filma – MAXtv Filmomanija! Riječ je o već tradicionalnoj reviji koja nam donosi sve ono najbolje što se tiče svijeta filma snimljeno i prikazano u posljednjih 365 dana na raznim međunarodnim svjetskim festivalima kao što su Cannes, Berlin, Venecija, New York, Toronto, Sundance, Tokijo, London, Locarno i deseci drugih.

Ovogodišnja revija dobrog filma posebno se ističe i po tome što se po prvi puta u svojoj povijesti održava u pet različitih država istovremeno. Tako će osim u Hrvatskoj (Zagreb) poklonici sedme umjetnosti moći uživati u najnovijim uratcima svojih omiljenih redatelja u Sloveniji (Maribor), Srbiji (Beograd), Crnoj Gori (Podgorica) i Makedoniji (Skoplje). Sve projekcije održavaju se u Cineplexx kinima (Cineplexx Centar Kaptol – Zagreb; Cineplexx Maribor; Cineplexx Ušće – Beograd; Cineplexx Delta City – Podgorica i Cineplexx City Mall – Skoplje).

U svim gradovima Filmomanija se održava u razdoblju od 18. do 24. rujna osim u Zagrebu gdje će MAXtv Filmomanija trajati punih 11 dana u razdoblju od 18. do 28. rujna. Cijena pojedinačne kinoulaznice iznosi 25 kuna, a posebna pogodnost su veliki i mali paketi koji uključuju kupnju 6 kinoulaznica za šest različitih filmova po cijeni od 22 kune (mali paket) odnosno kupnju 10 kinoulaznica za deset različitih filmova po cijeni od 20 kuna (veliki paket). Kompletan popis filmova i raspored projekcija za Zagreb možete pogledati na službenoj stranici revije ili na službenoj stranici kina Cineplexx.

foto: MAXtv Filmomanija

foto: MAXtv Filmomanija

Od filmova koji se posebno moraju izdvojiti, a koji će se prikazivati u sklopu ovogodišnje revije MAXtv Filmomanija svakako su Gospodin Turner (Mr. Turner) redatelja Mikea Leigha; Tom na farmi (Tom a la Ferme) redatelja Xaviera Dolana; Zbogom jeziku 3D (Adieu au langage 3D) redatelja Jeana-Luca Godarda; Mi smo najbolje (Vi är bäst) redatelja Lukasa Moodyssona; Oblaci nad Sils Marijom (Clouds of Sils Maria) redatelja Oliviera Assayasa; Kongres (The Congress) redatelja Arija Folmana; Nevidljiva žena (The Invisible Woman) redatelja i glumca Ralpha Fiennesa; Kad se noć spusti nad Bukureštom (When Night Falls on Bucharest) redatelja Cornelija Porumbuija i Racija 2 (The Raid 2) redatelja Garetha Evansa.

Komentari