Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Popravni u Europi: Pogledajte filmske uspješnice koje ste propustili

16.07.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/kino.europa?fref=ts

Foto:Facebook.com/kino.europa?fref=ts

I ovog ljeta kino Europa nudi vam jedinstvenu priliku uhvatiti najbolje filmove prošle sezone u programu ‘Propustili ste, pogledajte’! Od 15. srpnja, tijekom dva vruća ljetna mjeseca, reprizirat će se filmovi iz reda pobjednika i nagrađenih na velikim svjetskim festivalima poput Cannesa, Sundancea, Berlinalea, Zagreb Film Festivala i mnogih drugih.

Amour Michaela Hanekea priča nam kako izgleda ljubav kad ostari i upravo je on prvi od filmova koji nikako ne smijete ponovno propustiti pogledati. Bio je dovoljno dobar da osvoji Oscara, nagradu Europske filmske akademije i pobjedi u Cannesu, vjerujemo da će biti dovoljno dobar i za vas.

La fée je simpatična priča koja sadrži niz slapstick situacija naslonjenih na radove Chaplina, Keatona i Tatija. Sreću je moguće pronaći u svakom, koliko god običan život vodimo. Treći film (nadamo se ne i zadnji) po redu Dominique Abel, Fione Gordon i Brune Romya.

Shame u režiji Stevea McQueena analizira opsesiju modernog čovjeka. Film koji je Carey Mulligan i Michaelu Fassbenderu donio niz nagrada, potonjem i nominaciju za Oscara. Pogledajte ga i saznajte zašto.

Slijedi niz zanimljivih filmova čiji raspored prikazivanja i sažetak možete saznati na linku gore. Ljeto je vruće, vi ste kod kuće. Umjesto u more, uskočite među originalne filmove koji su vam promakli. Neće biti slano, ali osvježavajuće svakako hoće.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari