Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Posebna epizoda Sherlocka odvijat će se u devetnaestom stoljeću

18.03.2015. Marija Vukšić
Foto: cinechew.com

Foto: cinechew.com

Sherlock (2010-), većini poznata i veoma popularna serija, modernizirana je verzija priče o Sherlocku Holmesu. Benedict Cumberbatch savršeno je utjelovio lik Sherlocka, a Martin Freeman u ulozi Johna Watsona podigao je ljestvicu toliko visoko da je pitanje hoće li se ikada naći netko tko se s njime može mjeriti. U zadnjoj se sezoni glavnoj glumačkoj postavi pridružila Amanda Abbington kao Mary, Watsonova supruga koja i sama skriva neke posebne “talente”.

Entertainment Weekly je u intervjuu s tvorcem serije Stevenom Moffatom saznao da su istinite glasine o tome da su Benedict, Martin i Amanda viđeni kako se prešetavaju setom u viktorijanskoj odjeći. “Radimo posebnu epizodu koja će trajati 90 minuta i nema nikakve veze sa zadnje tri epizode prošle sezone. Epizoda se odvija u viktorijanskom dobu i neće imati nastavak”, rekao je Moffat. Epizoda će biti prikazana tek za Božić ove godine, neposredno prije početka četvrte sezone Sherlocka.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari