Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Posebna epizoda Sherlocka odvijat će se u devetnaestom stoljeću

18.03.2015. Marija Vukšić
Foto: cinechew.com

Foto: cinechew.com

Sherlock (2010-), većini poznata i veoma popularna serija, modernizirana je verzija priče o Sherlocku Holmesu. Benedict Cumberbatch savršeno je utjelovio lik Sherlocka, a Martin Freeman u ulozi Johna Watsona podigao je ljestvicu toliko visoko da je pitanje hoće li se ikada naći netko tko se s njime može mjeriti. U zadnjoj se sezoni glavnoj glumačkoj postavi pridružila Amanda Abbington kao Mary, Watsonova supruga koja i sama skriva neke posebne “talente”.

Entertainment Weekly je u intervjuu s tvorcem serije Stevenom Moffatom saznao da su istinite glasine o tome da su Benedict, Martin i Amanda viđeni kako se prešetavaju setom u viktorijanskoj odjeći. “Radimo posebnu epizodu koja će trajati 90 minuta i nema nikakve veze sa zadnje tri epizode prošle sezone. Epizoda se odvija u viktorijanskom dobu i neće imati nastavak”, rekao je Moffat. Epizoda će biti prikazana tek za Božić ove godine, neposredno prije početka četvrte sezone Sherlocka.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari