Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Posebna epizoda Sherlocka odvijat će se u devetnaestom stoljeću

18.03.2015. Marija VukšićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: cinechew.com

Foto: cinechew.com

Sherlock (2010-), većini poznata i veoma popularna serija, modernizirana je verzija priče o Sherlocku Holmesu. Benedict Cumberbatch savršeno je utjelovio lik Sherlocka, a Martin Freeman u ulozi Johna Watsona podigao je ljestvicu toliko visoko da je pitanje hoće li se ikada naći netko tko se s njime može mjeriti. U zadnjoj se sezoni glavnoj glumačkoj postavi pridružila Amanda Abbington kao Mary, Watsonova supruga koja i sama skriva neke posebne “talente”.

Entertainment Weekly je u intervjuu s tvorcem serije Stevenom Moffatom saznao da su istinite glasine o tome da su Benedict, Martin i Amanda viđeni kako se prešetavaju setom u viktorijanskoj odjeći. “Radimo posebnu epizodu koja će trajati 90 minuta i nema nikakve veze sa zadnje tri epizode prošle sezone. Epizoda se odvija u viktorijanskom dobu i neće imati nastavak”, rekao je Moffat. Epizoda će biti prikazana tek za Božić ove godine, neposredno prije početka četvrte sezone Sherlocka.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari