Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Poslušajte album prvijenac Disclosura “Settle”

02.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Njihov prvi studijski album „Settle“ imamo priliku besplatno slušati uoči službenog izlaska koji je najavljen za 3. lipanj. S tek navršenih 22 i 19 godina, u samo godinu dana mladi je dvojac prerastao u jedno od trenutačno najvećih imena elektronske (deep house/garage) scene, a njihov rad urodio je s trinaest pjesama( plus „Intro“ ) od kojih su “Latch”, “White Noise” i “You & Me” ranije objavljeni.

 Novi album možete poslušati na:

http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2013/may/31/disclosure-settle-album-stream

(Visited 19 times, 1 visits today)

Komentari