Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Poslušajte kako zvuči remiksirana verzija Random Access Memoriesa

27.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Upustiti se u glazbeni redizajn jednog od najiščekivanijih albuma godine mnogi bi smatrali itekako smionim činom. Ali, to nije spriječilo dvojac “Daftside” Nicolasa Jaara i Davea Harringtona u naumu da naprave “moderniju” verziju.

Jaar i Dave izvrsni su deep house izvođači, no na vama je da procijenite dijelite li njihovu viziju. U svakom slučaju, možemo pohvaliti odvažnost..

Poslušajte “Get Lucky”, a ostatak albuma možete pronaći na: https://soundcloud.com/daftside-2

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/97605332″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Komentari