Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Potvrđen nedavno odgođen izlazak filma Jobs s Ashtonom Kutcherom

12.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Open Road Films potvrdio je da film Jobs, koji govori o životu karizmatičnog i uspješnog Stevea Jobsa, redatelja Joshua Michaela Sterna dolazi ovoga kolovoza.

Nakon što je u siječnju film premijerno prikazan na Sundance festivalu te je odgođen njegov izlazak u travnju, prema riječima Open Road Filmsa, možemo ga očekivati 16. kolovoza.

Glavna uloga, ona Stevea Jobsa, pripala je upravo Ashtonu Kutcheru. U filmu se također pojavljuju: Josh Gad (Woz), Matthew Modine (John Sculley) te Lukas Haas (Daniel Kottke). Pored toga, usprkos tome što Jobs na spomenutom festivalu nije prošao najbolje, dobivši uglavnom miješane kritike, smatramo da bi mogao mnogo bolje proći kod generalne publike nakon što krene njegovo prikazivanje krajem ljeta.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari