Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Potvrđen nedavno odgođen izlazak filma Jobs s Ashtonom Kutcherom

12.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Open Road Films potvrdio je da film Jobs, koji govori o životu karizmatičnog i uspješnog Stevea Jobsa, redatelja Joshua Michaela Sterna dolazi ovoga kolovoza.

Nakon što je u siječnju film premijerno prikazan na Sundance festivalu te je odgođen njegov izlazak u travnju, prema riječima Open Road Filmsa, možemo ga očekivati 16. kolovoza.

Glavna uloga, ona Stevea Jobsa, pripala je upravo Ashtonu Kutcheru. U filmu se također pojavljuju: Josh Gad (Woz), Matthew Modine (John Sculley) te Lukas Haas (Daniel Kottke). Pored toga, usprkos tome što Jobs na spomenutom festivalu nije prošao najbolje, dobivši uglavnom miješane kritike, smatramo da bi mogao mnogo bolje proći kod generalne publike nakon što krene njegovo prikazivanje krajem ljeta.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari