Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Potvrđen nedavno odgođen izlazak filma Jobs s Ashtonom Kutcherom

12.06.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Open Road Films potvrdio je da film Jobs, koji govori o životu karizmatičnog i uspješnog Stevea Jobsa, redatelja Joshua Michaela Sterna dolazi ovoga kolovoza.

Nakon što je u siječnju film premijerno prikazan na Sundance festivalu te je odgođen njegov izlazak u travnju, prema riječima Open Road Filmsa, možemo ga očekivati 16. kolovoza.

Glavna uloga, ona Stevea Jobsa, pripala je upravo Ashtonu Kutcheru. U filmu se također pojavljuju: Josh Gad (Woz), Matthew Modine (John Sculley) te Lukas Haas (Daniel Kottke). Pored toga, usprkos tome što Jobs na spomenutom festivalu nije prošao najbolje, dobivši uglavnom miješane kritike, smatramo da bi mogao mnogo bolje proći kod generalne publike nakon što krene njegovo prikazivanje krajem ljeta.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari