Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Potvrđen nedavno odgođen izlazak filma Jobs s Ashtonom Kutcherom

12.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Open Road Films potvrdio je da film Jobs, koji govori o životu karizmatičnog i uspješnog Stevea Jobsa, redatelja Joshua Michaela Sterna dolazi ovoga kolovoza.

Nakon što je u siječnju film premijerno prikazan na Sundance festivalu te je odgođen njegov izlazak u travnju, prema riječima Open Road Filmsa, možemo ga očekivati 16. kolovoza.

Glavna uloga, ona Stevea Jobsa, pripala je upravo Ashtonu Kutcheru. U filmu se također pojavljuju: Josh Gad (Woz), Matthew Modine (John Sculley) te Lukas Haas (Daniel Kottke). Pored toga, usprkos tome što Jobs na spomenutom festivalu nije prošao najbolje, dobivši uglavnom miješane kritike, smatramo da bi mogao mnogo bolje proći kod generalne publike nakon što krene njegovo prikazivanje krajem ljeta.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari